Sådan sikrer du din virksomhed mod ubudne gæster

Som erhvervsdrivende har du især én vigtig opgave, og det er at skabe tryghed og sikkerhed på arbejdspladsen. Det er til stor gavn for dine ansatte, der vil føle sig godt tilpas, når de møder ind på arbejde. En måde du kan skabe tryghed på, det er ved at sikre din virksomhed mod tyveri og røveri. Læs med videre og få 3 gode råd til, hvordan du kan gøre netop det.

Investér i et ordentligt alarmsystem – inde såvel som ude

Har du allerede et alarmsystem tilkoblet din virksomhed, er det alligevel en god idé at tjekke op på, om systemet nu egentlig virker som det skal, altså optimalt og effektivt. Hvis du ikke er tilfreds, må du på udkig efter en ny alarm til erhverv. Det er en god idé at sikre virksomheden indendørs såvel som udendørs, da du på den måde kan være heldig at fange tyvene, inden de når helt ind i bygningen.

Husk at låse og lukke alt, inden bygningen forlades

En af de typiske måder, en tyv kommer ind i bygningen på, det er ved at åbne et vindue, der står på klem, eller vride en dør op, der ikke er låst korrekt. Derfor gør du klogt i at genopfriske lukkerutinen for dine medarbejdere, således at alle sammen ved, hvad de skal gøre, hvis de er sidste mand på stedet og skal lukke og slukke efter endt arbejdsdag.

Andre læste også:  Strømpeforing - Find priser og info

Med overvågning i virksomheden kan du sove trygt om natten

Skulle uheldet være ude, og rammes din virksomhed af tyveri, så er et overvågningskamera din bedste ven. Det lader dig nemlig se gerningsmanden i aktion, hvilket kan være afgørende for, hvorvidt gerningsmanden bliver fundet efterfølgende. Når du køber overvågningskameraer, er det væsentligt, at kvaliteten er i top, da du på den måde undgår grynede billeder.

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 − seven =