Sådan vælger du spisebord til dit køkken

Har du et køkken, der er kombineret med en spisestue? Så får du her nogle tips til, hvordan du vælger et perfekt spisebord, der passer til både din indretning og din husstand.

Overvej dit spisebords størrelse

Det er først og fremmest en god idé at gøre dig nogle tanker om, hvor stort dit spisebord skal være. Det kommer bl.a. an på, hvor stort dit køkken er, men også hvor mange mennesker du har brug for plads til. Hvis du har et stort køkken, så er det rart med et spisebord, der fylder noget. Men har du omvendt et lille køkken, så er det en fordel med et spisebord, der ikke virker for tungt og for stort.

Desuden er der stor forskel på, om du vælger et kvadratisk, rundt eller rektangulært spisebord. Det giver alt sammen et forskelligt look.

Kig på borde i forskellige materialer

Der er mange flotte spiseborde i mange forskellige materialer, så det handler for dig om at finde et spisebord i nogle materialer, der falder i din smag og din indretningsstil. Dog er det også en god idé at tænke over, hvad der er mest praktisk. Hvis du har små børn, så er det måske mere praktisk at vælge et bord, der er overfladebehandlet eller malet fremfor et råt plankebord. Det kommer helt an på din stil og din situation.

Andre læste også:  Stort udvalg af hvidevarer hos Vestfrost

Få plads til mange mennesker med tillægsplader

Hvis ikke du har lyst til at have et rigtig stort spisebord, men du alligevel har brug for plads til mange mennesker en gang imellem, så er det en fordel at overveje et spisebord med tillægsplader. På den måde har du altid mulighed for at forlænge dit spisebord, når du har brug for det. Men samtidig er du ikke nødt til at have et for stort spisebord stående til hverdag.

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × 2 =