Om os

Du kan på BygOgHus.dk læse en række spændende nyheder og artikler indenfor byggeri- og renovationsprojekter samt relevant info for personer der bor i hus og lejlighed.

Bag BygOgHus.dk finder du journalister og fageksperter som deler gratis viden og inspiration omkring bolig, renovering, gør-det-selv projekter mv. Vores mål er at alle skal have adgang til gratis og uvildig rådgivning indenfor bolig og byggeri! Vi formidler vores viden gennem vores hjemmeside, sociale medier og vores nyhedsbrev.

Du kan altid være sikker på at alt vores information er indhentet og kvalitetssikret fra fageksperter så du modtager råd og viden der er relevant og forståeligt for alle.

Vi puster liv i boligdrømmene

Vi ved hvor vigtigt det er at have et dejligt sted at bo og alle fortjener deres egne rammer som de føler sig glade og trygge i. Vi er med til at vise hvilke fantastiske muligheder din bolig har og hjælper dig med at gøre dem til virkelighed.
Der indsamles og formidles kompleks viden til men følger også med i hvad boligejere ønsker indsigt i. Så har du nogle specifikke ønsker? Så skriv endelig til os.

Vores passion

At arbejde for en bedre bolig og finde de bedste priser er vores passion! Og vi er gode til hvad vi laver. Vi forsøger nemlig hele tiden at rådføre os hos fageksperter og journalister men samtidigt også fra dig som læser vores indlæg, da vi ønsker at lave vores indlæg i øjenhøjde.

Til dagligt er det Martin, som sidder med ansvaret for BygOgHus. Det vil sige at han er med inde over alle ansvarsområder men rådføre sig gerne med fageksperter og journalister for, at kunne skabe det bedste indhold. Derudover har Martin altid haft en stor interesse for gør-det-selv projekter og ønsker at BygOgHus skal være en anerkendt hjemmeside for bolig- og husejere når de søger information.

 

Miljøvenligpakning csr-maerket logo