3 gode tips til at blive klar til vinteren

Det er smart at bruge det gode vejr på at blive helt klar til efteråret og især vinteren rammer os. For du har ikke lyst til at skulle ordne en masse ting, når det først bliver dårligt vejr. Det er helt klart også grunden til, at mange holder meget af deres ferie derhjemme, så de kan få styr på deres bolig.

 

Her får du nogle gode tips til, hvad du bør have tænkt over, inden vinteren rammer dig. Det ville være rart for dig, hvis du kan slappe af, når vintervejret endelig rammer os. Sørg for at lave så meget som muligt, mens vejret er til det.

 

Hvis du insisterer på at lave alle tingene med det samme, så er det muligt, at du bliver nødt til at låne nogle penge til det. Hvis du står i sådan situation, kan du tjekke denne hjemmeside.

 

Ellers skriv alle de ting ned, som du gerne vil have lavet i år. Brug vinteren på at spar op til de ting til næste år, når det gode vejr igen er tilbage.

Få styr på dine vinduer

Hvis du skal gøre noget godt for din varmeregning, så er det at få styr på dine vinduer. Mange boliger har stadigvæk alt for dårlige vinduer, og det betyder sådan set bare, at varmen forsvinder ud i den kolde vinterluft.

Andre læste også:  Tagrensning - Priser og vigtig informationer

 

Det er både en økonomisk og miljømæssig god idé at have nogle ordentlige vinduer, så du holder varmen inden for. Dermed falder din varmeregning, og du passer dermed også på miljøet.

 

Hvis du sidder ved et vindue og får kold luft på dig, så er det helt klart ikke godt nok, og du bør med det samme få dem udskiftet. Inden du kasserer vinduet, bør du dog altid lige tjekke listerne osv, da det godt kan være dem, som er problemet. Men du ved sikkert allerede godt, om du har utætte vinduer.

Isolering

Ja, det er lidt i samme boldgade som vinduer. Hvis du har en kold og klam væg, så er det altså ikke særlig sjovt. Hvis du har en ældre bygning, så er der en god sandsynlighed for, at den ikke er isoleret særlig godt.

 

Her er det en god idé at kigge nærmere mod hulmursisolering. Selv de fleste gamle hjem kan stadigvæk blive isoleret langt bedre, og så får du et langt mere behageligt hjem til vinteren.

Nyt tag

Hvis du ved, at du skal have skiftet tag, så er det selvfølgelig heller ikke noget, som du skal vente med til det bliver koldt. Et nyt tag koster mange penge, så det er noget, som mange udskyder i mange år. Et nyt tag siger man kan holde i 30 år, så hvis du ved, at det er mange år siden, kan det være tid til at få skiftet tag.

Andre læste også:  Loftisolering - Spar mange penge årligt

 

Det er et kæmpe projekt, og det koster mange penge. Men det er klart, at et dårligt tag også kan ødelægge hele dit hjem, når regn og slud rammer Danmark. Du bør aldrig vente med den slags.

 

Her kan det blive nødvendigt at låne penge, hvis du ikke har sparet op til det i mange år. Vi vil anbefale dig, at du refinansierer dit boliglån, eller at du sammenligner de mange lån derude ved at kigge her.

 

Hvis du har helt styr på disse tre ting, så er vi sikker på, at du allerede er klar til vinteren.

Martin

Martin Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × four =