4 kreative projekter til sommerferien

Sommerferien står for døren, og det betyder også, at der for særligt børnefamilier skal findes forskellige projekter til at underholde børnene i sommerferien. Har du ikke børn og skal nyde din sommerferie alene eller med din partner, så kan det også være hyggeligt med nogle kreative projekter til sommerferien. Her får du lidt inspiration til 5 kreative projekter, du eller familien kan kaste jer over i sommerferien.

Lav egne smykker

At lave sine egne smykker er oplagt for alle folk i alle aldre. Det behøver ikke at være mere avanceret end at købe nogle perler med lidt snor til. Naturligvis kan du også gå mere ambitiøst til værks ved at købe sten og lignende. Husk altid at sikre dig, at de materialer du bruger, ikke er lavet af materialer, huden ikke kan tåle. Der findes masser af netbutikker, hvor du kan købe masser af flotte perler, sten og så videre, så du kan lave dine egne smykker. 

Male og tegne

At male og tegne er altid en sikker vinder, når det kommer til underholdning. Et tip kan være at tage tegnegrejet med på udflugt og så tegne/male huse, dyr, natur og så videre det sted, hvor I tager på udflugt. Det kan ofte gøre det mere spændende, end hvis man blot sidder derhjemme. Det behøver bestemt ikke at være så avanceret, at arrangere maling og tegning i ferien. Der behøves faktisk ikke andre skriveredskaber eller tegneredskaber end en god tegneblyant eller lidt farveblyanter. Du kan selvfølgelig også gå endnu “hårdere” til værks med maling såsom akvarelmaling og så videre. Der findes mange online butikker, der har et stort udvalg i skriveredskaber og tegneredskaber, der kan bruges til maling og tegning i ferien.

Andre læste også:  Sådan finder du en partner at dele dit hjem med

Lerfigurer

Noget de fleste af os har stiftet bekendtskab med i børnehaven eller skolen er lerfigurer eller det at lege med ler. Det er noget, der kan gå mange timer med, og noget hvor man virkelig kan være kreativ. Det er dog også noget, der hurtigt kan svine , så det er selvfølgelig vigtigt at få dækket godt af.

Male på sten

En sjov aktivitet der ikke er så mange, der har prøvet, er at male på sten. Det kan være så enkelt som at finde nogle flotte sten på stranden. Der er mange ting, der man kan male på sten. Det kan for eksempel være flotte mønstre og ansigter. Det er altid en god idé med et stort udvalg i farver. Det gør det også muligt at blande farver. 

Dette var lidt inspiration til de kreative projekter i sommerferien. Rigtig god fornøjelse.

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sixteen + 13 =