5 tips til at skabe orden i entréen

Der er intet hyggeligt ved, at komme hjem til en rodet entré. Selvom du har en pæn og nydelig entré, så kan den hurtig komme til at se rodet ud, hvis den flyder med sko, jakker og paraplyer.

Hvis du gerne vil have en pæn og ryddelig entré, som er en fornøjelse at komme hjem til, så har vi samlet de 5 bedste tips til dig her. 

1. Køb et skoskab

Hvis du gerne vil undgå, at skoene fylder inde i entréen, så skal du have dig et ordentligt skoskab. Et skoskab er ikke kun praktisk, men ser også smart og elegant ud at have stående i entréen. Det er en god ide også at anskaffe sig et par skobakker, hvor du kan stille de våde og mudrede sko til at tørre, hvis du har været ude i regnvejret.

2. Brug rigeligt med knager

Du kan næsten aldrig få for mange knager i entréen. Der skal altid være plads til en ekstra vinterjakke, halstørklæde og huen. Sørg hellere for at have en knage for meget, så der altid er god plads. Gangen kan nemlig hurtig komme til at se rodet ud, hvis der hænger 6 jakker på samme knage. 

Andre læste også:  Har du styr på din bilforsikring?

3. Brug kurve til opbevaring

Hvis du gerne vil gøre din entré lidt mere trendy, så kan du hænge et par flettede kurve op til opbevaring. Du kan smide vanter, huer, halstørklæder eller cykelgrej ned i kurvene, så det ikke står fremme og fylder i gangen. Med kurve til opbevaring, så ser gangen også langt mere stilfuld ud, end hvis du for eksempel kun bruger knager til at hænge tingene op på.

4. Læg småtingene i æsker

Hvis du har en hylde eller et lille møbel ude i gangen, så kan du stille et par søde små æsker derpå til opbevaring. Du kan lægge småting som nøgler, kort eller mønter ned i æskerne, så de altid er til at finde, når du skal ud af døren. 

5. Sorter ud i jakkerne

I Danmark er vores tøj sæsonbestemt, og det er de færreste, som har den samme jakke på hele året rundt. Derfor er det en god ide at sortere ud i jakkerne i entréen, så vinterjakken ikke hænger og fylder i alle sommermånederne.

Du kan for eksempel lægge de ubrugte jakker ind i dit tøjskab, eller i et par bedrollers under sengen, så de ikke optager unødvendig meget plads i entréen.

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *