Drømmer du om mere luksuriøse bade?

Er der noget bedre end at åbne for hanen og nyde det varme vand skylle ned over kroppen? Der er bare noget helt særligt og beroligende ved at gå i bad. Måske er det, fordi det er den ultimative form for alenetid. Måske er det muligheden for bare at stå og lade tankerne få frit løb. Eller måske er det bare den dejlige følelse på kroppen. Uanset hvad så er bade skønne. Og måske de kunne være endnu skønnere med en af disse luksuriøse installationer.

Tag længere bade i en badekar

Når du går i bad, er det selvfølgelig vigtigt, at du ikke bare lader bruseren løbe. Så vil du nemlig bruge alt for meget vand. Men hvis du alligevel vil tage lange bade, så skal du måske have dig et badekar.

Ikke nok med at du kan bruge længere tid i badet uden at spilde vand, så kan du også virkelig ligge og dase. Her er der nemlig plads til bare at flyde og slappe af.

Få plads til to med en dobbeltbruser

Selvom det kan være dejligt at gå i bad, så kan det også være mindst lige så frustrerende at skulle vente på, at nogen bliver færdig på badeværelset. Hvis du vil undgå ventetiden, så skal du måske have anskaffet dig en dobbeltbruser.

Andre læste også:  Fliselægning

I en dobbeltbruseniche er det slut med at stå at vente på din partner. I stedet kan i begge to gå i bad samtidig. Sådan kan I også hurtigere blive færdige.

Køb et større brusehoved

Hvis du ikke har råd til de helt store ændringer, så må du heller ikke undervurdere, hvor stor en forskel et større brusehoved kan gøre.

Med et større brusehoved skal du ikke frygte, at én del af kroppen er varm under det lune vand, mens en anden del fryser, for hele kroppen vil kunne blive ramt af vandet.

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × four =