Drop hækken: få jer et hegn i komposit

Er I trætte af at skulle klippe hæk? Hvis jeres grund er adskilt fra naboens med en hæk, følger der helt automatisk pasning og pleje af hækken med i pakken. Hvem er det lige, der skal tage toppen i denne omgang, og har naboen nu ikke fået klippet den i tide, så hækken er begyndt at tippe? Det er måske små ting, men det kan alligevel være noget, der fylder i en hverdag.

I stedet for en hæk kan I overveje at investere i et hegn. I får samme afskærmning, men I slipper for vedligeholdelse. Noget af det, der har holdt jer fra det indtil nu, er måske tanken om, at et hegn i træ alligevel skal olieres og vedligeholdes – men vælger I et hegn af kompositbrædder, er situationen en helt anden. Her får I et pænt hegn, der faktisk ikke kræver vedligeholdelse – det skal bare sættes op. Se meget mere om det her: https://kompositterrasse.dk/produkt-kategori/hegnsbraedder/.

Hegn i skel eller omkring en terrasse?

En ting er, at I måske har fået aftalt med naboen, at I skal sætte et hegn op mellem grundene, så I begge slipper for at skulle klippe hæk og vedligeholde den slags. Men hvorfor ikke kigge nærmere på, om der egentlig er andre steder på grunden, hvor det kunne give lige så god mening at investere i et godt hegn?

Andre læste også:  Huset med den flotte facade

Hvis I har en terrasse, I bruger meget tid på, sætter de fleste pris på, at der er et afskærmet hjørne, så det er muligt at finde læ. Der er temmelig tit en brise, der rører på sig i Danmark, og det gælder også om sommeren, når det ellers er godt vejr. Så er det skønt at have en lille oase bag et læhegn, hvor I kan nyde vejret, uden I skal tænke på blæsten. Se meget mere om mulighederne for komposithegn på kompositterrasse.dk.

Bygoghus.dk Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *