En vinreol skaber en god stemning og er fordelagtig når det kommer til kvaliteten af din vin

Om du er ny i vinverdenen eller en garvet vineutusiast, er det ingen hemmelighed at man meget gerne vil skabe den helt rigtige stemning omkring sin vinsamling. For at skabe denne stemning, er det vigtigt at overveje hvilken stil man ønsker at have ved vinflaskerne. Når det er sagt kan man lige så godt sørge for at skabe de bedste forudsætninger for dine vine. Det er her en vinreol er den perfekte investering. Det sikrer vinens liggende positur og at korkproppen forbliver våd, så der ikke er særlig stor risiko for at der går prop i vinen.

En nostalgisk og klassisk vinreol i træ

Med en Vinreol i træ kan man både skab et naturligt men samtidigt et rustikt look. De tønder man oprindeligt opbevarer vinen i er trætønder, hvilket gør en vinreol i træ endnu mere oplagt. Mange drømmer om at invitere den indbydende og autentiske stemning der er i en rigtig vinhandlers butik, hjem i ens eget hus. Det kan gøres lige meget om man har en vinkælder, i stuen eller i viktualierummet. Træ virker naturligt og levende og det gør at vinreolen kommer til at udstråle en varme til rummet, som ikke kan findes på samme måde i andre materialer. En vinreol i træ giver samtidig mulighed for at opbevare din vin på den måde, der er mest optimal for den.

Andre læste også:  Sådan vælger du spisebord til dit køkken

Sådan bevarer du vinens gode egenskaber bedst muligt

Der er mange designmæssige fordele ved en vinreol i træ. Men et godt udseende er ikke alt, og derfor er de fleste vinreoler naturligvis også lavet med fokus på at bevare vinens gode egenskaber.

Her er et par tommelfingerregler ridset op:

  • Korkproppen skal så vidt mulig holdes våd

  • Begræns mængden af lys så meget som muligt

  • Vinen bør opbevares i et rum med en kølig temperatur

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twelve + 12 =