Få nye fliser i hjemmet

Uanset om du tænker, du skal have opgraderet flisegangen udenfor eller om det er køkkengulvet, der står for tur, så kan du finde noget, der passer til. Herunder er nævnt et par eksempler på fliser og klinker både til indendørs og udendørs, så du kan få lidt inspiration til, hvad du måske kunne overveje, hvis du går med tanker om at give dit hjem et nyt og friskt udtryk.

Først og fremmest kan du finde alt i udendørs fliser. Fliserne tæller alt fra marmor over granit til skifer og mange andre materialer, og du kan få dem i et utal af farver. Hvis du har en have, hvor hvert eneste græsstrå vender rigtigt, så kan det være, du skal vælge en simpel og glat flise, der ikke tager for meget af opmærksomheden fra det grønne, så du ved, at besøgende vil have opmærksomheden rettet mod alle de blomster og bede, du har brugt lang tid på at få til at gro.

Det indendørs

Når du tænker på, hvad du godt kunne tænke dig at ordne indendørs, så vil mange automatisk tænke over gulve og eventuelt brusenicher og vægklinker i køkkenet, men der er meget andet, der også kan ordnes i natursten. Vindueskarme og bordplader kan være enormt flotte i skifer, og med en naturskifer bordplade har du et materiale, der er nemt at vedligeholde og som kan tåle rigtig meget uden at tage skade.

Andre læste også:  Sådan får du mere ud af dit kolonihavehus

Det mørke materiale står for en flot kontrast med skabslågerne, uanset om disse er hvide eller i lyst træ. Hvis du har et rum af en vis størrelse, som godt kan bære et mørkt udseende, kan du endda eksperimentere med skabslåger i mørkt materiale også, så hele køkkenet får et lidt mørkt og mystisk udseende. Det giver en helt anden stemning end det typiske lyse samtalekøkken, de fleste kender til.

Avatar

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 5 =