Få styr på din have efter vintermånederne – det skal du gøre

Du kigger ud i din have, og den ligner ikke sig selv. For vinterens strabadser vil unægtelig tage hårdt på enhver have, og din have kræver derfor en masse pleje for at vænne tilbage til sit gamle jeg. I denne guide får du et par gode tips og tricks til, hvad du skal gøre for at få styr på din have efter vintermånederne.

Hvordan har græsset det?

I nogle tilfælde tager vintermånederne så hårdt på dit græs, at det virkelig trænger til en kærlig hånd efterfølgende. Det kan eksempelvis være, at der er nogle bare pletter i dit græs, hvor der trænger til at blive sået nye græsfrø. Når græsset begynder at gro igen, er det også på tide at finde plæneklipperen frem og klippe græsset for første gang i lang tid. Har du brug for en ny plæneklipper, eller er du på udkig efter andet brugbart udstyr i forbindelse med havearbejdet? Så besøg dem her.

Gør din køkkenhave parat

Er du så heldig at have en køkkenhave, hvor du kan så alverdens grøntsager og spiselige planter? Så skal denne naturligvis også gøres klar, når vinteren er forbi og foråret banker på døren. Find ud af, hvilke frø du vil så i din køkkenhave, og hvornår de skal plantes i, for at du kan få det mest optimale udbytte ud af det.

Andre læste også:  Brugbare udendørsprojekter i virksomheden

Frem med havemøblerne

Satte du dine havemøbler inden for enten i dit skur eller et lignende sted, da vinteren stod for skud? Så er det nu på tide at finde disse havemøbler frem igen, så du kan få gavn af dem i forårs- og sommermånederne. Uanset om dine havemøbler har været opmagasineret eller stået ude i vinterperioden, fordi de kan tåle det, så kan det være en god idé lige at rengøre dem, inden du tager dem i brug.

Avatar

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine − 6 =