Få et moderne badeværelse

5/5 - (1 vote)

Hvis du har et ældre badeværelse, så har du sikkert overvejet mange gange, om det ikke er tid til at få et nyt badeværelse.

 

Når det kommer til et badeværelse, skal du selvfølgelig tænke på alle de ting, som du allerede godt ved. F.eks. skal der være god udluftning, så rummet ikke bliver fugtigt og ulækkert. Det vil også mindske risikoen for svamp, hvis du har en god udluftning.

 

Generelt vil vi anbefale dig, at du vælger alt med et godt energimærke. Alt fra bruser, blandingsbatteri til toilet. På den måde får du et hjem, hvor du sparer på vand og el, det gør, at du sparer penge. Samtidig er dit hjem også bedre for miljøet.

 

Der er måske ikke mange gadgets til dit badeværelse, som giver mening, men der er da alligevel en del ting, som du kan tænke over, når du skal have nyt badeværelse. Et helt nyt badeværelse er en dyr ting, så du skal måske overveje at låne penge til det. Inden du tager et lån til modernisering af dit badeværelse, bør du dog sikre dig, at du ikke vælger et lån, som er for dyrt. Sørg for at sætte dig grundigt ind i ÅOP (årlige omkostninger i procent) og sørg for aldrig at låne mere, end du kan betale tilbage.

Andre læste også:  Fliselægning

God lyd

Før i tiden var musik og radio mest noget, som vi havde i køkkenet og i vores stue. Men de fleste af os elsker at høre musik, når vi er i bad, så hvorfor ikke sørge for at få nogle lækre højttalere i dit badeværelse.

 

Vi kan anbefale et lydsystem som Sonos, da du kan styre det hele fra din mobil eller tablet. Desuden kan I have flere Sonos tilknyttet i andre værelser i boligen, og alligevel behøver I ikke høre det samme musik.

 

Eneste ulempe ved god musik på sit badeværelse er, at du ikke har lyst til at komme ud derfra igen.

Avanceret toilet

Flere er begyndt at købe mere avancerede toiletter, hvor der er varme i sædet, og de faktisk også kan gøre dig rent, når du har været på toilettet. De har brugt disse metoder i mange år i lande som Japan, men herhjemme har vi altid været store fans af toiletpapir.

 

Med øget fokus på klima er mange begyndt at overveje, om det er en dårlig idé med toiletpapir og i stedet kigger de mod de japanske toilettet.

 

Det er da i hvert fald noget, som du kan overveje, måske kommer vi alle sammen til at have det i fremtiden.

Bygoghus.dk Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 − 1 =