Fodboldmål til haven

Når sommeren er over os er det svært ikke at få lyst til at spille fodbold med børnene i haven, men det er måske knapt så sjovt hvis det er op af huset der spilles og ruden til køkkenet bliver smadret fordi man rammer udenfor væggen.

Nej det er langt sjovere hvis man har et mål og så er der god mulighed for at finde en løsning hvor man også kan spille alene og stadig have det sjovt. Med monteringen af target goals udenpå målet er det nemlig lige til at gå i gang med at øve præcision og lære at ramme lige i hjørnet hver gang, eller kombineret med en rebounder kan man træne skud i luften, hovedskud eller noget helt 3.

Hos Fodboldfessor.dk har de lavet en hel oversigt over alt til fodbold i haven hvad end det er til de helt små der bare skal have et lille mål at lege med eller til de store drenge der gerne vil kunne træne når de ikke er på fodboldbanen.

Fodbold på Youtube

En af de sjoveste ting er ofte de mange challenges man kan finde på Youtube eller at optage små videoer med det man har lært og smide ud på de sociale medier. Det betyder at man hjemme fra haven kan føle at man stadig er med i fællesskabet.

Andre læste også:  Hav havemøblerne parat til næste sommer

Faktisk har Rebound producenten lavet en smartphone holder så du med telefonen kan måle hastigheden på bolden, noget der kan være rigtigt sjovt at lege med.

Gør det selv eller færdig løsning?

De fleste uden to tommelfingre på hver hånd kan lave et mål til haven. Med lidt fiskegarn eller et færdigt net købt online er det en smal sag enten at grave det ned eller bygge det sådan at det let kan flyttes når man slår græs.

Der er dog efterhånden kommet en del muligheder for at købe en løsning online som du kun skal samle og det er altså noget sjovere at kunne flytte målet når du skal slå græs, end at skulle til at fjerne nettet og klippe udenom hver gang.

Avatar

Bygoghus.dk Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two + 5 =