Fremgang på det fynske boligmarked

I mange år har det været Århus, Aalborg og København der har været i vækst – både når det kommer til beboer, uddannelse og boligpriser. Nu er turen dog endelig kommet til Fyn, hvor det særligt er Svendborg og Odense, der er komme i fokus. Går du med overvejelser om at flytte til Fyn, kan det være en god ide at slå til nu, inden boligpriserne skyder helt i vejret. Du kan finde boliger i Odense på https://www.boligninja.dk/odense.

En stor stigning på kort tid

Når det kommer til Fyn – særligt Odense og Svendborg – er der sket en market stigning inden for boligpriserne. På bare fem år er der sket en stigning i salgsprisen pr. kvadratmeter på cirka 16 procent, når det kommer til de fynske boliger. Disse tal er tilbage fra 2012 til 2017, men det er stadig denne udvikling, der ses i dag. Målingerne viser også, at der i 2012 blev handlet med boliger for 276 millioner kroner på fyn, men allerede i 2017 er dette tal steget til 568 millioner. Der er derfor sket mere end en fordobling på dette område, og det er tydeligt at se, at der er sket en ændring i den fynske popularitet.

Andre læste også:  Spar nemt penge på madbudgettet! 7 sparetips..

Udsigt til vand tiltrækker købere

Odense er en hyggelig og dejlig by, men her er der ikke særlig meget natur at finde. For at finde naturen er du nødt til at drage til byer som Svendborg. Det er særligt på grund af den skønne natur, at Svendborg er blevet en populær by at bosætte sig i. Særligt er det folk fra København, der vælger at flytte til byen, og grunden til dette er, at de leder efter ro og en befrielse fra den ellers stressede hverdag, som storbyen byder på.

I Svendborg er det særligt boligerne nær vandet, der trækker boligpriserne højt op. Grunden til dette er, at vandudsigt er noget, der tiltrækker købere – sådan har det altid været. Det er bare først nu, at folk rigtigt får øjnene op for, hvad Svendborg kan tilbyde.

Tag til storbyen hvis du er på udkig efter liv

Odense er med årene blevet en af de byer, der har oplevet en markant fremgang på det kulturelle område. Byen har altid haft en del museer og lignende, men i dag er der også kommet en del spillesteder, som har ført til, at der på gennemsnitlig basis bliver spillet én koncert om dagen i løbet af et helt år. Vellykkede festivaler er også blevet en del af det fynske rygte. Puls er derfor ikke noget, som du skal lede længe efter, hvis du vælger at drage mod Odense. Svendborg er en anden mulighed for at flytte til en fynsk by, der er i besiddelse af et pulserende liv. I Svendborg er der som sagt noget mere naturskønt end i Odense, hvilket også findes attraktivt af mange.

Andre læste også:  Roadtrip – ikke kun USA

En af de helt store fordele ved Odense og Svendborg er den gode infrastruktur, hvilket også er noget, der er med til at tiltrække boligkøbere. I dag findes der den direkte motorvej mellem Svendborg og Odense, hvilket åbner op for muligheden for at kunne arbejde inde i Odense by, men samtidig bo i det smukke Svendborg. Dette er en af de faktorer, der har været med til øge den popularitet, der er gældende for de to byer på nuværende tidspunkt.

Odense er en by for alle

Århus er en by, der særligt er attraktiv for unge mennesker og studerende. København er for dem, der ikke har noget imod at betale høje priser og leve i et tætbefolket område. Aalborg er lidt af en familieby med et stigende antal studerende. Men hvad er Odense så? Odense er en by for alle. I Odense by er der masser af liv, lige såvel som der er det i mange andre byer, men samtidig er der også en vis ro og hygge over byen, samtidig med en rig mulighed for at blive godt uddannet og finde et job. Det er af disse grunde, at Odense egner sig til alle, og ikke kun de studerende, familierne eller en helt tredje befolkningsgruppe.

Martin

Martin Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fifteen − 9 =