Glem ikke garderoben ved boligfornyelse – se dine muligheder

Hvor køkken, bad og stuer er tre rum i hjemmet, der ofte favoriseres over soveværelset, hvad angår interessen for renovering, er der dog gode grunde til at skænke dette, for gæster ofte bortgemte rum flere tanker. Især kan du spekulere i at få lavet en flot garderobe, der også er praktisk både på et overordnet niveau med god plads og et lavpraktisk med diverse løsninger.

Garderobe med skydedør

Hvis du placerer en garderobe i forlængelse af soveværelset i et tilstødende rum, kan du med fordel vælge en skydedør til at skærme af for garderoben. For så er garderoben nemlig ikke et forstyrrende element i soveværelset. Vælger du en skydedør med spejl, kan du endda få dit soveværelse til at virke større. Oven i det er, at en opslået skydedør kun fylder beskedent.

Garderobetilbehør til alle opgaver

Du kan få et tilbud på nye garderobe flere steder, fx inde på https://aubo.dk/, hvor du ved planlægning af din nye garderobe kan stifte bekendtskab med de praktiske løsninger, som din nye garderobe kan rumme. Tilbehør til skydedørsgarderober tæller værdibokse til smykker, forskellige ophæng til bøjler, slips og bukser og nedtræksbøjlestang til at nå tøj uden skammel.

Andre læste også:  Akustiske loftpaneler til boligen

Vælg fra spændende temaer

Ved moderne garderober kan du vælge fra et væld af stilarter, der kommer til udtryk ved såvel farve- som materialevalg og indretning i øvrigt. Hos AUBO kan du finde garderober i temaer som modernistiske Melinga med flittig brug af spejle og sorte paneler, det mere friske og lyse Stone Oak-tema eller et tema med skydedøre i sort lacobels mørke spejling af soveværelset.

Planlæg garderobe med boligkonsulent

At planlægge ny garderobe er sjældent et nært så omfangsrigt arbejde som at planlægge nyt køkken eller bad. Derfor kan du dog alligevel få en dygtig indretningskonsulent med ind over processen, når du planlægger boligfornyelse i garderoben såvel som i hjemmets øvrige rum.

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four + nine =