Gode råd til indretningen af entreen

Entreen er måske ikke den del af boligen, du tænker mest på, når der skal indrettes – men entreen er jo trods alt det første rum, de fleste af dine gæster ser, når de ankommer til boligen, og derfor er det måske meget fint at gøre noget ud af indretningen alligevel. Men hvad kan der lige gøres ved en entre for at gøre den lidt mere spændende og velkommende? Det kan du få lidt tips til herunder.

Prøv at skabe mere lys

Hele pointen ved en entre er jo, at den skal være velkommende for jeres egen familie såvel som de gæster, I nu måtte få på besøg. Der er ikke noget, der føles mindre velkommende, end en helt mørk og dunkel entre – lys virker derimod meget indbydende, og giver dine gæster lyst til at træde indenfor.

Lyset kan skabes på flere forskellige måder. For det første er det naturlige lys altid det foretrukne valg, fordi det samtidigt får entreen til at se noget større ud, end den egentlig er. Vinduer i vægge og døre i entreen er altså en god ide. Derudover kan væggene også males i en lysere farve, der kan have lidt samme effekt som det naturlige lys.

Opbevaringssituationen skal være på plads

Der er selvfølgelig ikke et krav om, at der skal være plads til opbevaring i din entre, men realiteten er, at det ser sådan ud i mange danske hjem. Det kan være alt fra jakker og cykelhjelme til sko og halstørklæder, der opbevares i entreen, og det sætter altså et krav om en smart opbevaringsmulighed.
En løsning på denne problematik kan være hattehylder. De er ret praktiske, og samtidigt kan de sidde oppe på væggen, så det ikke føles som om, at de fylder særlig meget – her kan I opbevare meget af det, I har liggende i jeres entre.

Andre læste også:  Hvad skal der til for at indrette et hyggeligt soveværelse?

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 + 15 =