Guide til dine højbede

Der er mange ting, som man kan sætte i sin have for at gøre den flottere. Én ting er højbede. De er dog også meget praktiske at have i haven. Hvis du således skal til at købe højbede, så er du kommet til det rette sted. Her får du en lille guide, som fortæller dig om nogle af de ting, du bør have styr på, inden du køber højbede.

Køb vedligeholdelsesfrie højbede

Der er mange typer af højbede, som du kan vælge imellem. Der er nogle højbede, som du selv skal vedligeholde, men der er også vedligeholdelsesfrie højbede. Dette er perfekt for dig, som ikke ønsker det ekstra arbejde med at have højbede i haven.

Du kan således finde nogle meget fine højbede, som ikke kræver meget vedligeholdelse, og så kan du vælge dem til at stå i din have.

Find ud af hvor store de skal være

Du kan finde højbede i forskellige størrelser. Du kan dermed finde ud af, om du ønsker nogle større højbede, eller om de skal være lidt mindre i størrelse.

Andre læste også:  Regnvandsanlæg - Se hvad det koster og vigtig info

Vælg den rette jord og muld

Det er også en god ide at finde ud af, hvilken slags jord eller muld, der er den rette for dine højbede. Det kommer nok også an på, hvad du ønsker at plante i dem.

Find ud af hvad de skal indeholde

Du skal altså også finde ud af, hvad dine højbede skal indeholde. Det kan for eksempel være grøntsager, som du kan bruge inde i køkkenet. Det kan også være nogle fine blomster, som kan pynte din have godt op.

Find ud af hvor de skal placeres i haven

Hvis du går op i din haveindretning, så kan du planlægge, hvor dine flotte højbede skal placeres henne i haven. Du kan eventuelt skitsere deres placering, som du nemmere kan visualisere, hvor de vil se bedst ud i haven.

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 + five =