Hækplanter i Plantecenter Fyn

Drømmer du om en ny hæk? Måske har du lige bygget hus? Måske fungerer den gamle hæk ikke for dig?
Løsningen er at købe fine færdighække hos dit lokale plantecenter. Og bor du på Fyn, så er Plantecenter Fyn en oplagt mulighed.

Færdighække fra Plantecenter Fyn

I mange danske haver finder du en hæk fremfor et hegn; danskerne er med andre ord meget glade for hækken. Den kræver dog noget vedligehold, men det grønne og frodige resultat er ofte arbejdet værd.

Det er sjældent, at haven ikke er afgrænset. Hækken markerer for mange arealet af grunden, og den giver mere privatliv i haven.
Når du køber en færdighæk, går der ikke mange år, før du kan solbade i haven eller nyde en samtale uden forbipasserendes nysgerrige blikke. Samtidig undgår du at have frit udsyn til dine naboer.

Du kan også skabe læ, og holde både børn og hund indenfor din egen grund med en hæk. Alt i alt har hækken mange funktioner, fordi den ofte går hele vejen om din grund. Det er også en større investering, og derfor skal du tage valget med omhu, så du får valgt den rigtige hæk.

Andre læste også:  Vil du beskytte din bolig mod tyveri? Her er 3 gode råd

Ønsker du at vide mere, så læs mere om færdighække her.

Spagnum og jord

Dine færdighække trives ikke i alt slags jord. Derfor kan det være en god ide at investere i ekstra materialer, som skaber de helt rigtige forhold i jordbunden. Jo bedre din jord er, jo finere bliver dine planter.
Samtidig skal du ikke lægge lige så meget arbejde i dine planter, hvis du har den rigtige jord til dem. Hos Plantecenter Fyn kan du ud over din færdighæk også købe både spagnum, jord og flis. Du kan altid mikse alle poser med jord, spagnum og bark, så du får den rette kombination.

Hvilke hække er populære i Danmark?

De mest populære hækplanter i Danmark er bøg og liguster. Begge planter kræver en del klipning, så de bliver tætte og ikke for høje eller bredde. Holder du hækkene ved lige med de årlige klipninger, fylder de heller ikke for meget. Andre hækplanter, som også fungerer i det danske klima, er f.eks. Thuja.

Du kan ofte finde meget information om de mest populære hækplanter, hvor du vælger at købe dem. Du kan købe hækplanterne både i plantecentre eller hos private forhandlere. Sørg dog for, at dine valgte hække har grogaranti, så du ikke ender op med hækplanter, som stadig ikke gror efter flere år.

Andre læste også:  Husstandsvindmøller

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − one =