Halvandenmandsseng

fraskrivelse

En halvandenmandsseng er en populær type seng til dig der ikke har plads eller brug for en dobbeltseng, men stadig foretrækker en seng hvor der er godt med plads. Sengen bliver også kaldt for halv anden mands seng og trekvart seng, men der er altså ikke forskel på disse senge trods navnet.

Halvandenmandssengen kan både være for dig der sover alene og ønsker god plads eller hvis du sover med en partner. De typiske sengemål for denne type seng er 120×200 cm. eller 140×200 cm.

Vores bedste anbefalinger af halvandenmandssenge

Vi har undersøgt markedet og givet vores bedste bud på nogle forskellige halvandenmandssenge. Fælles for dem alle er, at du kan få en seng af høj kvalitet til en god pris.

Jupiter Wood Kontinentalseng (Mål: 140 x 200 cm)

Vores første anbefaling er denne Jupitor Wood kontinentalseng, der måler 140 x 200 cm. Sengen er udstyret med pocketfjedre som er inddelt i fem komfortzoner, der gør, at din seng tilpasser sig netop din krop hvilket medvirker til en ergonomisk korrekt støtte. Da alle har deres egen, unikke position, når de sover er der brug for forskellige individuel støtte som denne seng kan give dig.

Andre læste også:  Tips til indretningen af det lille værelse

Jupiter Wood tager hensyn til dine former og behov, og netop derfor vil du opleve en omhyggelig og personlig støtte. Rundt om fjedrene finder du en meget slidstærk polyetherskum, som er med til at øge komforten og sikre et sundt søvnmiljø.

Senses Lux Kontinentalseng (Mål: 140×200 cm)

Denne seng er udstyret med moderne pocketfjedre som er indelt i fem forskellige komfortzoner. Dette betyder at sengen tilpasser efter din krop og giver dig den helt rette og korrekte ergonomiske støtte! Det er nemlig super vigtigt da alle sover forskelligt og har deres egen unikke soveposition, hvilket betyder at du skal have den korrekte støtte til dit behov.

Rundt om fjedrene finder du en meget slidstærk polyetherskum, som er med til at øge komforten yderligere. Sengen er en smule dyrere end Jupitor Wood sengen men giver altså også en mere omfattende og personlig tilpasset støtte med den opgraderede springmadras med hele syv støttende komfortzoner, fremfor de 5 som der typisk er i almindelige kontinentalsenge.

Madrassens komfortlag af hybridskum er den mest elastiske skum der produceres i Danmark, og det giver madrassen sin karakteristiske blanding af åndbarhed, støtte og holdbarhed.

Ideel Komfort Elevationsseng (Mål: 120×200 cm)


Vores tredje anbefaling af en halvandenmandsseng, som er en smule mindre end de to ovenstående. Men selvom denne seng fylder mindre end de to andre, betyder det ikke, at der er blevet gået på kompromis med komforten! Ideel Komfort er nemlig også udstyret med moderne pocketfjedre, som er omgivet af en moderne hybridskum – den mest elastiske og holdbare skumtype, der produceres i Danmark.
Derudover har Ideel Komfort også syv komfortzoner ligesom Senses Lux, som bare er med til at øge komforten når du sover med tilpassede og korrekt støtte.

Andre læste også:  Sengemål - Find den rigtige sengestørrelse

Da det er en elevationsseng er den selvfølgelig også udstyret med en elevationsmotor – som endda er danskproduceret. Denne giver dig mulighed for at indstille madrassens hældning yderligere efter dine personlige behov, så du får den støtte, du har brug for. Omkring motoren og fjedrene er en solid træramme på 10 centimeter, som er med til at sikre sengens lange holdbarhed.

Har du nogle spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål eller andre gode råd? Så skriv endelig en kommentar 🙂

Avatar

Bygoghus.dk Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − seven =