Her kan du få udarbejdet den perfekte vedligeholdelsesplan til dit ejendomsprojekt

Ejer du en ejendom, som har brug for en god vedligheholdelsesplan? Ligemeget hvilket vedligeholdelsesprojekt du står overfor, kan du få god rådgivning og vejledning gennem ART-TEK. Du kan få en fyldestgørende aftale hos dette byggerådgivningsfirma, hvor de sørger for alt fra start til slut. 

De har erfaring med store og små projekter, og både i det private og i det offentlige. Intet job er for krævende for sådan et firma, og du kan trygt overlade din ejendom i deres hænder. Et byggeprojekt kan synes uoverskueligt, hvis der for eksempel skal tilbygges eller ombygges en masse. Med en plan kommer man langt!

Få det hele ordet professionelt og sikkert med en vedligeholdelsesplan, som både du og firmaet kan stå inde for.

Tænk større!

Har du en bygning, hvor der skal tilbygges tag eller tagboliger? Det er oplagt at overveje dette, hvis det ikke allerede eksisterer i din bygning. Du kan ligeså godt udnytte den ekstra plads, der kan tilbygges på bygningen. 

Hvis du lejer lejligheder ud i din bygning, er en taglejlighed en mulighed for endnu en lejer, og dermed er flere penge tjent. 

Hvis taget på bygningen er for gammelt, kan du også få lagt en plan for, hvordan I kan få lagt nyt tag. Dette er ikke et projekt som nødvendigvis giver sig selv, og man har brug for professionel til at udleve idéen. 

Andre læste også:  Sådan sætter du gang i dit boligsalg

Har du altid ønsket dig en altan? 

En altan kan være fantastisk, når man bor i en lejlighed højt oppe. Som privatperson i en lejlighed tænker du måske ikke, at du kan ændre på din lejlighed, og pludselig få en altan – men det kan du altså! 

I en boligforening er der folk, som er ansvarlige for altaner – eller også kan man oprette et udvalg. Ved ønske om en altan kan man få sat et projekt i gang, og her er det oplagt at kontakte et firma, som udarbejder planer for byggeprojekter. 

Derfor skal man gave en vedligeholdelsesplan

Mens at arbejdet udføres på byggepladsen, vil byggerådgiverne være ved din side og sørge for, at alt går efter planen. Desuden inkluderer en vedligeholdelsesplan en vurdering af bygningen, og hvilke ting der eventuelt i fremtiden skal bygges eller renoveres. 

Vurderingen indebærer vurdering af blandt andet trapper, kælder, isolering, brandsikring og meget mere. 

Man kan også tilkøbe en 10-årig budget plan, for endnu bedre resultater. Med en plan kommer der ikke så mange overraskelser, og man får et stort overblik over, hvilken tilstand bygningen er i. 

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven − 3 =