Hvad kan arkitekter og ingeniører hjælpe dig med?

5/5 - (1 vote)

Uanset om der skal bygges nyt, eller det gamle skal have en overhaling, så er der altid hjælp at hente. Men hvad kan denne hjælp tilbyde dig? Og hvad indebærer de forskellige områder? Og hvem er bedst til at hjælpe dig med din opgave? En diplomingeniør? En civilingeniør? Eller en arkitekt og bygningskonstruktør?

Rådgivning

Med et tæt samarbejde og god dialog kan man få hjælp og rådgivning af en ingeniør til sit nye projekt. Der er en række overvejelser som man skal tage med i sine beregninger. Det kan være at man ikke har overvejet hvilke bæredygtige tiltag man kan tage, som samtidig kan give et godt indeklima. Eller man skal bygge noget helt op fra grunden om man skal have styr på de bærende konstruktioner, energirammen og kravet og ønsker for belysning. Kontakt rådgivende ingeniører hos HANSEN, og hør mere om hvordan de kan hjælpe dig bedst muligt.

Skal du have noget helt nyt?

Hvis du sidder med tanker om at bygge noget helt nyt, er der også hjælp at hente. Det kan være at du gerne vil have hjælp til de bærende konstruktioner, for at opnå den mest optimale løsning.

Andre læste også:  Tagrensning - Priser og vigtig informationer

Det kan også være at du gerne vil vejledes til at opnå det bedste lysindfald i hele huset, her kan man med fordel få hjælp til en dagslysberegning. På denne måde sikre du dig imod mørke kroge i hjemmet.

Hvad er statisk dokumentation?

Der er en række fordele ved at bruge statisk beregninger og dokumentation. Formålet med sådanne dokumentationer, er at påvise at de bærende konstruktioner fra et byggeri opfylder de nødvendige krav. Så som at de bærende konstruktioners opfylder definerede krav til styrke og anvendelig, samt at sikkerheden er i overensstemmelse med normer og standarder. For at skabe en samlet forståelse for hele byggeprocessen vil disse dokumenter bestå af skitser, modeller og konstruktionstegninger.

Ønsker du fokus på energi- og indeklima?

Man kan med god samvittighed bygge et hjem med fokus på energi. Men hvad indebærer det?

For at nå et energivenligt hjem med et godt indeklima, skal man fra start have fokus på energirammen. Energirammeberegningen udarbejdes i starten, og er med til at fastslå hvor meget isolering huset kræver, krav til vinduernes isoleringsevne, tæthedskravet og meget mere. Denne beregnes opdateres løbende i processen. Hvoraf den til sidst bliver færdiggjort og gjort klar til at blive energimærket.

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *