Indret lokalerne med fede plakater

Har du store, hvide vægge, der mangler noget, der kan pifte det hele lidt op? Selvom hvide vægge er kendt for at give en fornemmelse af god plads og vidde rum, så er det rart, at der er noget, der kan bryde lidt med de store overflader. Mange sætter pris på kunst, men det er ikke altid, et stort, indrammet billede lige passer ind i resten af lokalet.

Til gengæld er plakater noget, der tit er god mulighed for at få plads til. Men hvordan hænger man bedst en plakat op? Nogle tænker automatisk på de plakater, der hænger på mange teenageværelser med en klat lærertyggegummi eller med et stykke tape. Det er måske ikke den kønneste løsning, og derfor er der da også mange, der har arbejdet med andre løsninger. Du har garanteret set plakater i ramme, men hvis du synes, det er for meget, kan du overveje lister, du kan hænge plakaterne op i.

Forskellige plakatlister

Hvis du gerne vil have en mere simpel løsning til dine plakater, er plakatlister nok løsningen. Her er tale om to lister, der monteres i plakatens bund og top og hænges i den øverste liste på et søm på væggen. Det giver luft, at plakaten ikke er indrammet til alle sider, og samtidig gør det, at det er enormt nemt at udskifte og flytte rundt på plakaterne.

Andre læste også:  Indret institutionen til glæde for både børn og voksne

Det er vigtigt, at listerne passer med resten af rummet. Hvis du har et meget neutralt værelse eller det er til et kontormiljø, kan man vælge sølvfarvede eller grå metallister, der er nemme at vedligeholde, og som er helt simple at montere. Alternativt findes der også plakatlister i træ eller med trælook, som kan passe ind til de møbler, der ellers findes i lokalet. Det er en løsning, der skaber hygge. Nuancen på plakaten kan også spille ind på valget af ramme.

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *