Ny bil? Sådan finder du den billigste bilforsikring

Hvis du har købt ny bil, er en bilforsikring ikke til at komme udenom. Det er nemlig lovpligtigt at have en bilforsikring, når du kører bil på de danske veje, og køb af bilforsikring er således en fast del af det at købe en bil.

Men en bilforsikring er ikke bare en bilforsikring, for der findes rigtig store sving i priser fra udbyder til udbyder, og du skal derfor ikke bare vælge den første og den bedste bilforsikring, du støder på.

Den gennemsnitlige bilejer kan nemlig spare 3000 kr. om året på bilforsikring ved at undersøge markedet inden køb. Det er rigtig mange penge for de fleste mennesker, og det kan derfor betale sig at se sig lidt omkring efter den billigste løsning.

Det kan du bl.a. gøre ved at sammenligne priser på bilforsikring. På den måde behøver du ikke indhente tilbud manuelt fra alle de forskellige udbydere. I stedet kan du få tilbud fra hele 14 forskellige forsikringsselvskaber på én gang, så du lynhurtigt kan skabe dig et overblik over markedet, og så du nemt kan finde frem til en billig bilforsikring.

Sammenlign priser på bilforsikring på 3 minutter

Hvis du har tre minutter til overs, kan du som nævnt i gennemsnit komme til at spare 3000 kr. på bilforsikring. Så meget svinger priserne nemlig i gennemsnit mellem forskellige udbydere.

Andre læste også:  3 tips til boligindretningen

Det er 3000 kr., som er nemt tjent, da du bare skal indtaste nummerpladen på din bil, fortælle lidt om dig selv som eksempelvis din alder og herefter vælge dit forsikringsbehov.

Herefter vil du modtage uforpligtende tilbud fra 14 forskellige udbydere, og du kan nu i ro og mag vælge den forsikring, som passer bedst til dig, og som giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Du kan både sammenligne bilforsikring med eller uden tilvalgsforsikringer som den populære kaskoforsikring.

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 + 11 =