Ny hulrumsisolering tjener sig hjem igen

Spar penge på varmen ved at sørge for, at boligens isolering er optimal. Fx kan du overveje at få set på boligens hulmursisolering, da denne i mange boliger er mangelfuld. Det skyldes, at der blev brugt isoleringsmateriale på pladeform i sin tid, der ikke på samme måde som skum formår at nå ud i alle kroge i hulmuren. Resultatet er, der bliver kuldebroer i hulmuren, hvor varmen frit kan passere bort.

Hulrumsisolering kan med tiden falde sammen

En anden årsag til, at isolering af hulrum viser sig at være utilstrækkelig, er, at isoleringen er faldet sammen. Uanset hvad årsagen til kuldebroer i hjemmet er, kan du finde en måde at håndtere dem på. Udover at god isolering gør, at du kan spare penge på varmen, vil korrekt isolering også mindske den mængde af udendørs støj, der sættes i omløb indendørs. Isolering bringer flere goder med sig.

Hør professionelle, hvad du bør isolere med

Ønsker du at vide, hvad du konkret skal isolere med, bør du tage fat i et firma inden for isolering af boliger. Svaret kan nemlig variere, alt efter om hulmuren er isoleret før, eller om den vitterligt aldrig har været isoleret. I første tilfælde kan det give mening at bruge EPS, altså flamingo, mens det i det andet tilfælde kan være logisk at bruge granuleret EPS tilsat lidt grafit – men få en konkret vurdering.

Andre læste også:  Tre gaveidéer til den nyligt gravide

Hvad koster isolering af boligen? Indhent et tilbud

Hvad koster det at få boligen isoleret? Svaret afhænger af, hvad du vælger at isolere med, om det er hulrums- eller loftisolering, hvor omfattende opgaven er, om hulmuren allerede har en form isolering, hvad håndværkerne tager i løn osv. Du bliver nødt til at indhente et tilbud, hvis du ønsker et klart svar på, hvad det at få boligen isoleret vil koste for dig. Men husk: Isolering tjener sig hjem.

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *