Sådan kan du spare penge på varme og strøm

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Rigtig mange danskere vil gerne have et større rådighedsbeløb hver måned til tøj, sko og ikke mindst fornøjelser. Det er dog ikke altid, at der venter en stor lønforhøjelse lige rundt om hjørnet, og hvad gør man så? Så kan du med fordel læse med her i denne artikel, hvor vi kigger nærmere på, hvordan du kan spare penge på dine månedlige udgifter til strøm og varme for på den måde at få et større rådighedsbeløb hver måned.

Der er mange penge at spare på fyringsolien

Hvis du er en af de mange danskere, der har et gammeldags oliefyr stående derhjemme i huset, så kan der være rigtig mange penge at spare ved at undersøge markedet for fyringsolie. For hvorfor betale i dyre domme for en dyr fyringsolie, når du har mulighed for at købe billig fyringsolie med en minimal indsats?

Et godt sted at starte er ved at undersøge markedet for fyringsolie på nettet. Her er der rigtig mange forhandlere, og de har forholdsvis lave udgifter forbundet med at drive deres forretning online. Det betyder, at det i sidste ende kommer dig som forbruger til gavn, fordi det er dig, der står og skal betale regningen.

Alt afhængigt af hvor meget du varmer din bolig op, så har du mulighed for at spare rigtig mange penge ved blot at købe fyringsolien et andet sted, end hvor du normalt køber den. Det forudsætter dog naturligvis, at du vælger den billigste forhandler.

Andre læste også:  7 fælder du bør undgå, når du køber hus

Strømmen er et oplagt sted at spare

Der er også rigtig mange penge at spare på dit månedlige strømforbrug, og det er faktisk helt uden, at du selv behøver at sætte dit forbrug ned. Du skal bare vælge en billigere leverandør af el, end du har i dag.

Hvad koster 1 kwh el? Hvor meget el bruger du egentlig hver måned? Og hvordan skifter man selskab?

Dette er nogle af de spørgsmål, som rigtig mange stiller sig selv, når de kigger nærmere på deres elregning. Der er stor forskel på, hvor meget 1 kwh el koster alt afhængigt af, hvilket selskab du vælger. Det betyder altså, at hvis du vælger det billigste selskab, så vil du potentielt set kunne spare rigtig mange penge på din strøm. Samtidig er det utroligt nemt at skifte selskab – det der vil tage længst tid bliver formentlig at finde ud af, hvor du kan købe den billigste el.

Andre gode råd til at spare penge på strømmen:

  • Sluk altid for lyset når du ikke er hjemme
  • Sæt vaskemaskinen og opvaskemaskinen over i ydertimerne hvor strømmen er billigst
  • Sluk for strømmen på kontakterne så dine elektriske apparater ikke står på standby
Annonceindtryk

Annonceindtryk Forfatter

Dette indlæg er indtrykket som en annonce og kan derfor indeholde reklame links. Disse links gør det nemmere for dig, at navigere til omtalte de hjemmesider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × 2 =