Sådan sætter du gang i dit boligsalg

Dette indhold er sponsoreret

Det er en stor beslutning at sælge boligen, især hvis man har boet der i mange år. Boligen gemmer på minder og historier og er ikke noget, man kan erstatte med et fingerknips. Men engang imellem skal man flytte, og salgsprocessen kan ofte virke hård og lang. Ens tålmodighed kommer på prøve, men man kan med nogle enkle tips og tricks gøre boligen mere tiltrækkende for en potentiel køber. Først og fremmest er det vigtigt at få hjælp af en ejendomsmægler, og hvis du bor i Vejgaard eller Aalborg området, kan du med fordel få hjælp af en ejendomsmægler Vejgaard. Det kræver blot et klik her for at blive klogere på denne mulighed. 

Boligen skal være ren og ryddelig

Det er vigtigt at sørge for, at boligen altid er præsentabel for køberen, så man er klar, når potentielle købere melder deres ankomst. Med en god tjekliste kan man nemt få gjort boligen klar til køb. Få derfor børnenes legetøj ind på deres værelser, red sengene, skift de nedbrændte stearinlys ud med nogle nye og tænd dem gerne under fremvisningen. Luft ud og fjern de gamle aviser og blade fra rummene. Tynd ud i antallet af billeder på væggene, da rummet hurtigt kan virke overfyldt, hvis der ikke er luft mellem genstandene. Tynd også ud i møblerne, hvis der er mange. Man har som sælger en tendens til at have mange ting i sin bolig, så det kan være en fordel at få pakket noget ned og opmagasineret det. Dette vil skabe mere plads i boligen, da rummene kommer til at fremstå større.

Andre læste også:  Her kan du få udarbejdet den perfekte vedligeholdelsesplan til dit ejendomsprojekt

Fiks de små reparationer i boligen

Der er ofte småting, som man har udskudt at få lavet. Det kan være alt fra at få skruet et løst dørgreb fast til at få ordnet en løs fodliste. Disse småting er med til at give køberen et indtryk af, at boligen er i dårlig stand. Gennemgå  derfor din bolig med en købers øjne og kig på de småting, der ikke er blevet fikset. Det kunne være pletmaling af daværende huller i væggen,  et toilet der løber, en løs stikkontakt, pletter i vindueskarmen, eller knirkende døre, der mangler en smule olie. 

En følelse af hygge, varme og harmoni

Det er vigtigt, at boligen er fyldt med hygge, varme og harmoni. Hvis boligen rummer en brændeovn, så tænd op i den dog ikke på en varm sommerdag. Stil blomster i vinduerne, skru op for radiatorerne, hvis der er koldt udenfor, tænd stearinlys og ryst puderne i sofaen. Disse småting skaber et komfortabelt og harmonisk indtryk, som vil blive husket af en potentiel køber.

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × 5 =