Sådan gør du din have helt unik

Mangler du ideer og inspiration til det helt store haveprojekt? Har du overvejet at lægge en større terrasse, måske med natursten? Eller måske du synes græsplænen er for stor? Så er det måske tid til at få hænderne op af lommen, på med arbejdshandskerne og grave din drømmehave frem.

Kun fastasien sætter grænser

Vil du gerne have en hyggelig have og måske med inspiration fra de varme lande? Med natursten kan du tilføje et unikt udtryk til din have. De giver en helt speciel effekt, der får din have til at blomstre af varme og harmoni. Der er ikke grænser for, hvordan natursten kan bruges og en af grundene til det er, at de kan holde til alt slags vind og vejr. Hvilket gør det til et perfekt match til de danske haver, hvor vejret ikke ligefrem er til at regne med. Køb natursten her og find ud af, hvad du synes der passer ind i din have for at skabe det rum, du kunne tænke dig. Du vil kunne skabe noget der er en sjældenhed i danske haver og kommer til at se yderst eksklusivt ud.

Dit helt eget kongerige, kun du hersker i.

Der er ingen begrænsninger. Lad blot alle dine ideer vise sig og din personlighed komme til udtryk. Fyld haven med hyggelige kroge, byg højbede at natursten og udforsk haven med små stier. Lad ikke noget holde dig tilbage. Du kan med fordel lave en rød tråd gennem hele haven, ved at bruge samme slags natursten hele vejen igennem alle projekterne, for at få et mere enkelt udtryk og lade blomsterne og planterne fylde haven med farver farverigt. Men hvis der skal mere gang i former og farver, kan du også sammensætte de forskellige slags natursten på kryds og tværs, for at få et mere eksotisk udtryk til dit lille kongerige.

Andre læste også:  Få styr på din have efter vintermånederne – det skal du gøre

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − 2 =