Ser køkkenet slidt ud? Her er løsningen

Er dit køkken også ved at se lidt nedslidt ud? Ja, sådan er det jo for os alle sammen på et tidspunkt. For selvom køkkenet måske er det i din bolig, som holder flest år – måske på nær taget – så skal alting jo have sin ende. Så tænker du måske, at det er ved at være tid til et helt nyt køkken. Men denne tanke kan også virke lidt uoverskuelig – og ja, temmelig dyr. Men sådan behøves det heldigvis ikke at være, for der er mange løsninger indenfor køkkenverdenen. Hvis du tænker at der skal ske noget nyt i køkken, så læs videre her.

Hvad bliver mest slidt i køkkenet?

Hvis man skulle følge et normalt køkkenliv, så er det formentlig din bordplade, som kunne bruge en kærlig hånd. Det er nemlig sådan at det er bordplade til køkkenet som er det, der bliver slidt hurtigst. Dette er jo heller ikke så mærkeligt, når man tænker over, hvad sådan en stakkels bordplade bliver udsat for i sin levetid. Her snakker vi altså store mængder fugt, når vandet fra vandhanen ikke bliver tørt af med det samme. Måske er det heller ikke altid, at man lige orker at tage skærebrættet frem? Derfor kan bordpladen få nogle skader, som gør, at det ikke helt passer ind i samme stand som det resterende køkken, som ikke bliver udsat for lige so mange skavanker.

Andre læste også:  3 råd til dit kommende køkken

Spar penge og tid

Men har du så tænkt over, at du jo bare kan købe en ny bordplade? Mange køkkenproducenter har stor viden om netop dette område og de stor klar til at rådgive netop dig. Hvis du vælger at kun skifte bordpladen, så kan dit køkken se ud som nyt og du har altså undgået at få det helt store dyk i din pengepung.

Hvilken bordplade skal du vælge?

Uanset om du vil skifte hele køkkenet, eller nøjes med bordpladen, er der utrolig mange valgmuligheder. Dit valg bør afhænge af hvilken udtryk du er ude efter, men i lige så høj grad også hvad du bruger bordpladen til. Hvis du f.eks. ved, at du altid sjasker lidt med vandet, kunne det evt. være en mulighed at være en bordplade, som er lavet af sten. Går du derimod efter et mere traditionelt look, skal du måske vælge en bordplade i massivt træ. Muligheder er der nok af, og dem får du bedst afklaret, ved at tænker over dit eget behov.

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 − 2 =