Skab din drømmebolig

Drømmer du om at forny din bolig? I dag hvor næsten alt er tilladt inden for kombination af stilarter, materialer og farver, ønsker mange at skabe deres helt unikke stil, hvor det lige netop er deres personlighed, der afspejles i indretningen.

Det kræver faktisk ikke så meget, som man kunne tro. Ofte kan en ny farve på en væg, nogle nye puder eller tæpper gøre en kæmpe forskel. Det samme kan nye gardiner, fx plissegardiner

Brug farvepaletten

Når der skal vælges nyt inventar og interiør til boligen, er der rigtig mange, der går efter de sikre løsninger. Når det kommer til farver, er det altid stilsikkert at vælge hvid, sort og naturfarver. Det er klassisk og falder i smag hos langt størstedelen af befolkningen. Det kan også være en rigtig god løsning især, hvis du gør brug af farvepaletten andre steder i boligen. Det kan være på malerier, tæpper, puder eller måske endda selve møblerne, hvor der er knald på farverne og så kan det være fint at vælge afdæmpede farver til gardiner, så der ikke sker alt for meget i det enkelte rum. Men er møbler, mv. i afdæmpede farver, så er det altså rigtig sjovt at lege med farveskalaen, når der skal vælges gardiner. Plissegardiner fås i alverdens farver, endda flerfarvede kombinationer, så der er rig mulighed for at sætte sit personlige præg på de enkelte rum i boligen.

Andre læste også:  Småtingene du skal have styr på i dit nye hjem

Energibesparelse

Plissegardiner har, udover at være enormt praktiske, rigtig mange anvendelsesmuligheder. De fungerer energibesparende, så kulden, særligt i ældre huse, ikke så nemt trænger ind. Således er der muligheder for at spare på varmeregningen.

Der kan også vælges plissegardiner, der er meget solafskærmende, hvilket er en stor fordel eksempelvis i arbejdsmiljøer.    

Plissegardinerne er også eminente til mørklægning, så i soveværelset og eventuelt også børneværelset, hvor man gerne vil sikre, at søvnen ikke generes af de tidlige solstråler i sommerhalvåret, kan der altså mørklægges fuldstændigt, fordi de lukker helt tæt til.

Plissegardiner kan således fås til præcis det behov, du måtte have og samtidig er de med deres enkle og æstetiske look en fryd for øjet.

En investering mange år frem  

For de fleste er nye gardiner en temmelig stor udskrivning. Det kræver typisk hjælpe fra en fagmand, så der sikres de korrekte mål og materialer til behovet i de enkelte rum. Men det er vigtigt at huske på, at en investering i de rigtige gardiner forbedre miljøet indenfor og dermed livskvaliteten i hjemme rigtig mange år frem.

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × four =