Skal du bruge et flyttefirma til din flytning?

Dette indhold er sponsoreret

Når du står og skal flytte, kan det godt være svært at vælge, om du skal bruge et flyttefirma eller selv transportere dine ting. Desuden findes der så mange flyttefirmaer, at du måske ikke tør begive dig ud i den jungle.

Vil du bare gerne igang med at flytte så klik her, for at komme til jyskflyttefirma.dk. Vil du vide mere, så læs videre nedenfor.

Fordele og ulemper ved selv at transportere dine ting

Hvis du godt kan lide at passe på dine ting og helst ikke ser, at de på noget tidspunkt forlader dit synsfelt, så er det klart en fordel selv at transportere det. 

Ved selv at leje en trailer eller mase din bolig ind i bilens bagagerum og på bagsæderne, har du helt styr på, hvordan det kommer frem. Skulle der ske nogle ulykker, så ved du det med det samme. Samtidig kan du stille dine planter i sikkerhed mellem dine eller en passagers lår.

Ulemperne er dog, at da du netop selv skal transportere det, er du nødt til at køre flere gange. Det er ikke særlig sjovt, hvis du flytter fra Aarhus til København. Du kører hurtigt træt i transporten og spilder en masse penge. Derudover er du sikkert for træt til at sætte tingene på plads, når flytningen er overstået. Det leder os videre til valget af flyttefirma. 

Andre læste også:  Gå ikke ned på internet hastighed

Fordele og ulemper ved at vælge et flyttefirma

Der er nogle klare fordele. Det første er, at det sparer dig for besværet. Jysk Flyttefirma tilbyder f.eks. tre flyttepakker, der lader dig vælge mellem at hjælpe med flytningen, kun at pakke tingene og lade dem stå for flytningen, eller lade dem stå fuldstændig for nedpakning, flytning og udpakning. 

En anden fordel er prisen. Det bliver med stor sandsynlighed langt billigere. Både fordi du ikke skal købe flyttekasser og sparer benzinen ved kun at køre én gang. Du skal heller ikke bekymre dig om at tabe nogle ejendele på vejen. Sidst men ikke mindst har du rigeligt med overskud til at indrette dig, når de kommer med dine ting.

Der er ikke mange ulemper ved dette valg. Det skulle da lige være, at du ikke har en undskyldning for at kunne sidde og skråle med på sangene i radioen alene. Eller at du i denne tid må undvære dine ting og krydse fingre for, at de kommer sikkert frem, hvilket de med garanti gør med Jysk Flyttefirmas hjælp. Det eneste du behøver at bekymre dig om er, at pakke kaffemaskinen frem, så du kan byde flyttemændene på en kop kaffe bagefter.

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen − two =