Skal du have et epoxygulv?

5/5 - (4 votes)

Hvis du går rundt og overvejer et nyt gulv, er det meget muligt, at du mest har haft forskellige trægulve i tankerne, om det så har været plankegulv, parketgulv eller noget helt tredje. Det er også udmærkede gulvtyper, men det ville være synd, hvis du ikke i det mindste overvejede epoxygulv, som er en unik gulvløsning med mange fordele.

Godt gulv til endnu bedre pris

Hvad angår epoxygulv pris, er der flere ting som spiller ind. Epoxy er flydende og derfor vil det flyde ned i ethvert hul i dit gulv. Af den grund skal gulvet helst være af beton, hvilket selvfølgelig driver prisen op, hvis du ikke i forvejen har et betongulv. Skal du først til at lægge betongulv, for derefter at lægge epoxy ovenpå, vil det naturligvis skrue den endelige pris op. Til gengæld får du et gulv, som holder næsten for evigt. Hvis du kun skal lægge epoxy, vil prisen være omkring 1200 kr. pr. kvadratmeter.

Hvad er epoxy?

Epoxy er et flydende harpiksmateriale blandet op med hærder, hvilket gør materialet meget hårdt og stærkt, når det størkner. Man kan sammenligne det med lim eller maling, man spreder det udover et betonunderlag og lader det størkne. Man kan foretage flere ’overmalinger’ og derved få et tykkere og stærkere epoxygulv.

Andre læste også:  Skal huset renoveres? Find den bedste køreplan

Hvad er fordelene ved et epoxygulv?

Den store fordel ved et epoxygulv er, at du får et ufatteligt slidstærkt gulv, som holder en evighed og fås i mange farver. Da det lægges i lag, vil der ikke være revner, hvor snavs kan ophobe sig og det er derfor nemt at gøre rent med en våd klud eller en kost. Derfor kræver denne gulvløsning også kun minimalt vedligehold. Alt dette gør epoxy perfekt egnet til de rum i dit hjem, som kræver et slidstærkt gulv. Det kan f.eks. være i køkkenet, i bryggerset eller på badeværelset

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *