Skal du udvide eller flytte din virksomhed?

Der kan være mange forskellige grunde til, hvorfor man ønsker eller har brug for at flytte sin virksomhed. Der kan være tale om en udvidelse til større lokaler – eller en udvidelse til flere lokaler, en bedre lokation, som er blevet ledig, eller blot bedre lokaler, som passer til dit selskab og alle ansatte. Uanset hvad, så er det altid spændende at rykke i nye lokaler, men det kan også være lidt uoverskueligt. Så her kommer til hjælp til dig, der måske mangler det.

Flyttemændene står klar til at hjælpe jer

Erhvervsflytning har sin helt egen forretning. Der er mange virksomheder rundt i landet, som enten rykker ud, ind eller over til nye, større eller bare bedre lokaler. Der findes professionelle flyttefolk, som er meget øvede i den slags flyttearbejde. Et flyttearbejde er ikke kun af på- og aflæsse. Det er også at skille ad og samle igen og at fordele inventarer rigtigt i lokalerne- alt efter behov. Forhåbentlig tager I masser af inventar med fra de gamle lokaler, så der ikke skal købes nyt af det hele, men dette afhænger selvfølgelig også af, hvor I kommer fra inden flytningen.

Hvad kan du gøre?

Nu skal det ikke lyde som om, at du bliver betragtet som helt håbløs i den her proces. Men det er næsten bedst at træde tilbage for de professionelle, hvis man ønsker en smertefri erhvervsflytning uden hold i ryggen. Der er dog altid noget at gøre op til en flytning. De nye lokaler skal rengøres og generelt gøres klar til indflytning. Dette kan også indebære en omgang maling eller anden vedligehold. Dernæst kan du bede dine medarbejdere om at pakke sine sager i kasser, som de selv har styr på. Det er altid bedst at lade hver enkel stå for sit eget materiale, så tingene ikke rodes sammen.

Andre læste også:  Hvad kan arkitekter og ingeniører hjælpe dig med?

Bygoghus.dk Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *