Skal huset rives ned – så husk disse 3 ting

Er huset ved at være af en ældre model, så kan det være at det bedre kan betale sig at rive det ned og bygge nyt, frem for at begynde en større renovation.

Det kan også være du har købt en grund med et nedrivningsklart hus, det kan nemlig i nogle tilfælde være billigere end at købe en almindelig grund, alt efter område.

Uanset hvad så får du her i artiklen 3 gode råd til hvad du skal huske, og hvad der kan være en fordel når du står med et nedrivningsklart hus.

Start med at søge tilladelse

Nogle kommuner tillader slet ikke at man river ned og bygger op igen. Andre faktorer der kan forhindre en nedriving kan f.eks. også være:

  • Bevaringsværdige bygninger

  • Fredning

  • Forurening på grunden

  • Verserende byggesager

Hvis du planlægger at købe en grund med et hus til nedrivning, så er det i hvert fald rigtig vigtigt at du får undersøgt sagen forinden, og får indhentet en tilladelse.

Selvom du allerede ejer grunden og evt. bor i boligen, så skal der altså også søges om tilladelse.

Indhent en pris

Det kan aldrig lade sig gøre at få en 100 pct. korrekt pris på en nedrivning, da der undervejs kan opstå overraskelser som man ikke har kunne forudse, dog bør langt de fleste nedrivningsfirmaer være så dygtige at de kan give dig en ca. pris, og derefter fortælle dig hvor meget den ca. kan svinge.

Andre læste også:  Kloakspuling

Det kan godt betale sig at kende budgettet på forhånd, da du jo ikke ønsker at stå med en regning der er større, så du måske har mindre at bygge nyt for, eller helt må droppe projektet.

Få professionel hjælp

At rive et hus ned selv kan selvfølgelig godt lade sig gøre, men det er et meget stort arbejde og det vil kræve at du holder tungen lige i munden og har rigtig meget tid i overskud.

Ofte vil den tid du skal bruge på ingen måde kunne betale sig, så du er langt bedre stillet hvis du får professionel hjælp.

Dog bør du benytte dig af en erfaren virksomhed, da du her også kan drage fordel af f.eks. professionel rådgivning hele vejen.

Der findes mange landsdækkende virksomheder der har stor erfaring med nedrivning. Et af dem er Celero. Klik på linket og kontakt dem hvis du ønsker et tilbud eller en forhåndsvurdering på en sag vedr. nedrivning.

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *