Spar penge som studerende ved at bruge disse tips

Går du på gymnasiet, eller studerer du på en videregående uddannelse for eksempel, har du sandsynligvis ikke en særlig løs økonomi. Det kan nemt blive en smule stramt at få hverdagen til at køre rundt på SU, især hvis du er udeboende studerende. Derfor må du huske at bruge de ressourcer, du har til at spare penge.

Benyt dig af din studierabat

Mange restauranter, caféer, barer, butikker – både internetbutikker og fysiske butikker – m.m. har studierabat. Ved at gøre brug af studierabat kan du med tiden spare mange penge, hvilket du måske har brug for til at kunne finansiere dine hverdagsudgifter. Det eneste, det kræver at få studierabat de steder, hvor det tilbydes, er, at du kan fremvise dit studiekort. Husk af den grund at have det på dig det meste af tiden.

Studierabat kan du altså både få i København, Århus, Herning, Frederikshavn og også i mange mindre byer. Det er dog butikkerne og spisestederne selv, der vælger at have studierabat, så du kan ikke forvente det, når du kommer et nyt sted. Er du fra Frederikshavn, kan du i øvrigt tjekke Frederikshavn Netavis ud, næste gang du har lyst til at læse nyheder og andet: https://frederikshavnnetavis.dk/. Frederikshavn Netavis er også for dig, der ikke kommer fra Frederikshavn, for nyhederne omhandler adskillige områder i Danmark.

Andre læste også:  Timepris på tømrer - Se timepriser og få andre gode råd

Bo i en studiebolig

I mange byer med mange unge og studerende, kan du bo i en studiebolig. Studieboliger er bygget med henblik på at blive beboet af studerende, og dermed er både indretningen og prisen som regel mere hensigtsmæssig end i almindelige boliger.

Få et studiejob

Udeboende SU er ikke med garanti tilstrækkeligt til en studerende, der bor ude. Selvom den er højere end til hjemmeboende, kan det give dig et større økonomisk råderum i hverdagen at have et studiejob. Derved vil du desuden kunne spare op.

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × 5 =