Tips: Dét kan du vælge af arbejdstøj til håndværkere

Er du ude at lave håndværk af en slags, skal du have det rette tøj til jobbet. Både for at du vil kunne arbejde komfortabelt og sikkert, men også så du udstråler professionalitet, hvis at du laver arbejdet erhvervsmæssigt. Selvfølgelig varierer det håndværksfag imellem, hvad der er det helt rette inden for beklædning til jobbet. Men i det store hele går de samme stykker beklædning tit og ofte nu igen.

Hvad kan du fx vælge af arbejdstøj til håndværkere? Se nogle af dine muligheder her.

Hvad er de rette arbejdsbukser?

Hvad kunne arbejdstøj til en typisk håndværker fx indbefatte? Ser vi på klæder til bentøjet først, så kan du ofte slippe godt afsted med at bære et par simple allroundbukser, som på en distance ligner gængse denimbukser, men de er typisk også udrustet med lommer specifikt til værktøj. Ønsker du noget med reflekser, kan du i stedet vælge smækbukser, også kendt som overalls, i slidstærkt stof.

Intet håndværk uden hænder

Godt – hvad så med dine hænder? Gode handsker kan du slet ikke være foruden, for hvordan kan du lave håndværk, hvis hænderne ikke får gode arbejdsforhold? Billige arbejdshandsker er der en del af på markedet, så hvis du bare ønsker grundlæggende beskyttelse, skal du ikke lede længe. Men smidige præcisionshandsker er aktuelle i visse situationer, og advarselshandsker kan gøre dig synlig.

Andre læste også:  Maling af paneler – Guide til maling af paneler og priser

Iklæd dig det rette overtøj til nat og dag

Skjorter og jakker til arbejdet har du også brug for, og de skal selvfølgelig først og fremmest kunne holde overkroppen varm. For hvis torsoen bliver kold, er du ilde stedt. Skal du arbejde om aftenen, bør du være iklædt arbejdsjakke med refleksbånd, og hvis du vil føle dig komfortabel, kan du vælge en fleecejakke eller en softshelljakke. Hvad du bør vælge til dit dagarbejde, afhænger tit af komfort.

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × four =