Vil du beskytte din bolig mod tyveri? Her er 3 gode råd

Der er ikke noget værre end at komme hjem til en gennemrodet bolig og finde ud af, at du har haft indbrud. Vil du undgå at miste de ejendele, der har stor affektionsværdi for dig? Så er det afgørende, at du sikrer din bolig mod indbrud.

Sæt et overvågningskamera op uden for din bolig

Der er ingen tvivl om, at kameraovervågning er en af de bedste måder at sikre din bolig mod indbrud på. Kamera overvågning privat er for dig, der ønsker at kunne sove trygt om natten og at kunne forlade din bolig uden at frygte ubudne gæster.

Det er desuden en god idé at skilte med, at din bolig har et alarmsystem. Du kan sætte skiltene på din hoveddør, postkasse og lignende steder, som tyven kan se. Ved at opsætte alarmskilte vil der være endnu mindre risiko for, at en tyv vælger at begå indbrud i din bolig.

Lås altid døre og vinduer, når du tager hjemmefra

Det virker såre simpelt, men der er alligevel mange, der undervurderer risikoen af at glemme at låse døre og vinduer. For der skal ikke mere end et uopmærksomt øjeblik til, førend en tyv har set sit snit til at slå til ved netop din bolig. Vil du gerne minimere risikoen markant for at få ubudne gæster? Så bør du derfor sikre dig, at du altid låser dit hjems døre og vinduer, inden du tager hjemmefra.

Andre læste også:  Derfor skal du overveje at skifte dit tag

Bliv en del af Nabohjælp

Nabohjælp er en app til din smartphone og rummer et netværk med de nabohjælpere, der befinder sig i dit nabolag. Appen giver dig mulighed for at fortælle nabolaget, hvornår du er på ferie, skrive advarsler og lignende, som er med til at forebygge indbrud og tyveri i dit nabolag. Jo flere der melder sig ind i Nabohjælp, desto større vil virkningen deraf også være.

Avatar

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 3 =