Vil du gerne lave en tilbygning? Dette skal du overveje

Mange danskere hvert år vil gerne lave en tilbygning på deres hus. De vil bo i et større hus, og det kan man sagtens forstå, for mere plads er lig med mere frihed og rummelighed i hjemmet. Vil du gerne bygge til på dit hjem? Så er der et par ting at have i tankerne, inden du kaster dig ud i byggeprojektet. Læs om dem her.

Søg om byggetilladelse i god tid

For at lave en tilbygning, vil du sandsynligvis være nødt til at søge om byggetilladelse hos din respektive kommune. Det kan tage lidt tid for kommunen at godkende dit tilbygningsprojekt, og det kan desværre trække længere ud end forventet, hvis du anmoder i en periode med mange henvendelser om byggetilladelser. Derfor bør du sørge for at være ude med din henvendelse i ordentlig tid, så det ikke ender med at vanskeliggøre din tidsplan og -horisont for den færdige tilbygning.

Da det er kommunerne selv, der står for at uddele byggetilladelser, er der forskel på, hvor hurtigt dette går. Det kan du læse mere om i en artikel på Lolland Netavis, som du finder her. Lolland Netavis er blot en af mange netaviser, og dens artikler handler ikke kun om Lolland, men om generelle nyheder og andre ting, der vedrører store dele af landet.

Andre læste også:  Hvilket type lån passer bedst ind i din økonomi?

Undersøg materialebrug og -priser

Der er byggekrav til tilbygninger. Nogle af disse krav handler om isolering og materialebrug. Vær sikker på, at du ikke spilder penge på utilstrækkelige materialer. Undersøg dine muligheder mht. materialebrug i processen og priserne på de fornødne materialer.

Overvej din boligværdi

Hav din boligs værdi i tankerne, inden du går i gang. For nogle – og muligvis også dig – betyder det nemlig meget, hvorvidt de i sidste ende vil tjene penge på tilbygningen, når huset en dag skal sælges.

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 1 =