Vil du have en lækker New Yorker-lejlighed midt i København?

Hvis du leder efter det bedste af det bedste inden for lejligheder i København, bør du overveje at flytte til et lejlighedskompleks, der ligger lige midt hjertet af Islands Brygge.

Her har alle lejlighederne en helt unik grundplan, hvilket giver dig mulighed for virkelig at udfolde din kreativitet, når du skal indrette boligen. Alle lejlighederne har store, høje lofter og store vinduer. På den måde kan du virkelig nyde solens stråler, ligesom du også får udsigt til den skønneste havudsigt. Klik her for at se mere.

Mere om lejlighedskomplekserne på Islands Brygge

Et af lejlighedskomplekserne var oprindeligt et kunstnerkollektiv. Faktisk boede der mere end 200 kunstnere på kollektivet. Blandt andet Tal R, Anders Trentemøller og Henrik Vibskov. Det gjorde også bygningen til meget kendt og besøgt sted. Særligt for folk, der begik sig i Københavns kultur- og natteliv. Lejlighedskomplekset står der stadig i dag, hvor det stadig bærer en masse minder fra dets vilde tid som kunstnerkollektiv.

Derfor skal du vælge en lejlighed på Islands Brygge

Når du vælger en lejlighed på Islands Brygge får du alt det bedste, som det københavnske byliv kan tilbyde dig. Området har tidligere været et industriområde. Men nu bliver mange af bygninger omdannet til lejlighedskomplekser. Under transformationen får bygningerne dog oftest lov til at beholde de vigtigste karaktertræk fra deres industrielle fortid. Det giver bygningen et helt unik look og en hel unik stemning.

Andre læste også:  Find dit nye hjem i Roskilde

Med havnen i centrum

Omdannelsen af industriområdet til lejligheder har også gjort Islands Brygge til en moderne del af København, hvor havnen og havneparken udgør samlingspunktet. Det gør også området til et favoritsted for mange mennesker – især i sommerhalvåret. Du har nemlig både mulighed for at svømme i det store havnebad eller sole dig på græsset, hvor du måske læser en god bog eller lytter musik. Når sulten melder sig, har du også mulighed for at tage ud og besøge et af de mange skønne spisesteder.

En lille by i den store by

Islands Brygges mange muligheder får byen til at føles som en lille by i den store by. Det skyldes især, at du kan finde alt, hvad du har brug for på Islands Brygge. Lige fra dagligvarer til gode restauranter, koncertsale og apoteker. Derfor behøves du kun at tage ind til det indre København, eller de nærliggende byer, når du har tid og lyst. Du har nemlig alt nødvendigt inden for rækkevidde på Islands Brygge.

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen + 20 =