Få billig fragt af dine ting

Har du noget tungt, som skal fragtes, men har ikke en stor nok bil? Måske har du ingen bil overhovedet. I så fald kan det hurtigt blive en udfordring at transportere et møbel eller andet tungt. Bussen er selvsagt udelukket og hvad gør man så? En nem og billig løsning er blot at booke en vognmand, som allerede er i nærheden, til at fragte dit læs. Hvis det lyder som noget for dig, så se vores fragtpriser her.

Sådan virker det

Konceptet er ganske enkelt. Hundredvis af fragtmænd kører hvert øjeblik rundt i de danske byer og veje. Normalt kan det være dyrt at booke en fragtmand til kun at levere din pakke, men i stedet kan du booke en fragtmand, som på sin rute alligevel er tæt på din adresse. Da kan du booke denne fragtmand til at samle din pakke op og tage den med sig på sin vej. Så forestil dig, at du skal have en stol fra København til Aarhus. Du kan booke en fragtmand, som alligevel skal samme vej, til at tage en stol med. Dette er en enkel løsning, hvilket er grunden til, at den er så billig.

Andre læste også:  Installation af opvaskemaskine

Hurtigt og nemt

Når du søger efter en fragtmand, kan du forvente at få et tilbud efter 20 minutter. Du kan altså stå i lidt af en nødsituation og hurtigt løse problemet, når du booker en fragtmand. Og du betaler ikke ekstra, blot fordi du booker sent.

Løsninger tilpasset dine behov

Uanset dine behov, kan du finde en fragtmand til opgaven. Så du skal ikke længere gå glip af et flot møbel fra DBA, bare fordi den står i den anden ende af landet. Med fragtmænd kan du også sende pakker hurtigere end hvis du prøvede at sende det med postvæsenet og med mindre risiko for, at den går tabt.

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *