Gode råd til når turen går til Middelfart

Middelfart er placeret på Fyn og ligger dermed lige midt i Danmark. Derfor er det nemt for både jyder og sjællændere at besøge denne skønne danske by. Hvis du overvejer at gøre visit i Middelfart inden længe, så kan du her få lidt tips til, hvad du bør opleve. Der findes nemlig en bred vifte af seværdigheder i Middelfart, hvor der er noget, som appellerer til enhver smag. Om du er på udkig efter spænding og adrenalin eller snarere kultur og kunst, så finder du noget i Middelfart, der falder i din smag.

Til de eventyrlystne

Middelfart er som sagt beliggende på Fyn, som er en ø, mange benytter til at transportere sig fra Jylland til Sjælland eller omvendt. Af den grund er der flere broforbindelser, der har udgangspunkt i Fyn, og heriblandt er den gamle Lillebæltsbro. Denne bro er i de senere år også blevet kendt for det populære fænomen ”Bridgewalking”. Dette indebærer, at man går på toppen af den gamle Lillebæltsbro og nyde den flotte udsigt ud over havet. Hvis du leder efter en anderledes og måske udfordrende oplevelse, så kan du overveje Bridgewalking. Læs mere om Middelfart og dets seværdigheder på Middelfart Netavis.

Til de kulturelle

Hvis du leder efter nogle kulturelle oplevelser, så skal du ikke lede længe i Middelfart. Her findes nemlig diverse muligheder for at udvide dine kulturelle horisonter. Du kan opleve forskellige museer og gallerier såsom blandt andet CLAY Keramikmuseum i Middelfart. Dette er et samlingspunkt for en masse forskellige keramik, hvilket er oplagt for den keramikinteresserede. Du kan gå på opdagelse i forskellige stilarter og lære en ting eller to om kunsthistorie. Middelfart rummer altså lidt af hvert, så hvis du mangler en dansk by at udforske, så er dette absolut et besøg værd – både for den eventyrlystne og for den kunstinteresserede.

Andre læste også:  Find dit nye hjem i Roskilde

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *