Hav havemøblerne parat til næste sommer

År efter år sker det hos danske familier, at havemøblerne flyttes indenfor, enten i et skur eller andet tildelt sted. Dette er typisk også årsag til, at det først er, når sommeren atter vender tilbage, at det opdages, hvis der er behov for nye havemøbler. Man udskyder ofte sådanne ting, men så bliver sommeren travl.

Køb et komplet sæt

Selvom vi lige nu befinder os på det tidspunkt af året, hvor de sidste havemøbler er ved at blive sat ind for at beskytte dem mod de kolde og voldsomme vejrforhold på vej, kan du sagtens tage på havemøbelindkøb alligevel. Du kan eksempelvis bruge penge på et havemøbelsæt med sofa og havebord. Da vil du helt sikkert ikke komme til at mangle komfort, når du sidder med et hvidvinsglas på terrassen næste sommer. Det er desuden en komfort, man med garanti vil byde sine gæster.

En personlig haveindretning

Det er en individuel sag, hvilken måde man har lyst til at indrette sin have på. Nogle foretrækker at installere bede med yndige og dekorative blomster samt andre planter, mens andre har en præference for at holde det meget standard. Det kan for eksempel være, at du bedst kan lide, at din have er uspoleret om vinteren. I det tilfælde vil en hængekøje og havemøbler være oplagte som haveinteriør, da intet af det er permanent.

Andre læste også:  Hvad skal man plante i sin have?

Byd på snacks i det rette miljø

Er du ikke til det traditionelle valg med havebord og havestole eller en lille lounge i hjørnet af terrassen med havesofa og tæpper? Det er der intet problematisk i, for så kan du i stedet vælge et højere bord med noget, der minder mere om barstole end almindelige havestole. Det vil byde på mulighed for at tilbyde gæsterne en drink på bedste manér eller for at arrangere en romantisk aften med partneren i haven.

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen − eleven =