Hvor meget grus skal man bruge til at anlægge ny indkørsel?

Der er flere ting at tage stilling til, når du beslutter dig for, at du skal have en ny indkørsel. Først og fremmest skal du jo vælge, hvordan den skal se ud, hvor stor den skal være, og hvor meget den skal fylde. Dernæst er dit materialevalg bestemt også værd at tænke ekstra over. Det er nemlig det, du skal regne med at køre på hver dag, måske flere gange dagligt. Hvis du så ender med at vælge grus, så skal du også vide, hvor meget af det, du skal bruge?

Få det i Kolding

Uanset hvilken type du skal bruge, eller hvor meget du skal bruge, så kan du få grus Kolding. Du kan nemlig bare bestille den mængde, som du har behov for. Det betyder altså, at det ikke er mængden, der skal afholde dig fra at vælge dette materiale.

Hvor tykt et lag skal du bruge?

Noget af det første, mange nok tænker på, når de overvejer, hvor store mængder grus fra Kolding, de skal bruge, er hvor stort overfladearealet er. Men endnu vigtigere er det måske i virkeligheden, hvor tykt laget skal være.

Det er faktisk vigtigt med en vis tykkelse. Det skal nemlig kunne holde til, at du kører over det med en tung bil. Derfor anbefales det ofte, at du lægger det i en tykkelse på omkring 20 cm.

Andre læste også:  Læg nyt tag med trapezplader af stål

Kend dit overfladeareal

Når du ved, hvor tykt det skal være, må du heller ikke glemme at se på, hvor stort overfladearealet er. Du skal nemlig kunne dække hele din indkørsel, og sørge for at tykkelsen samtidig er rigtig.

Når du kender begge disse mål, skal du regne med at bruge mellem 1,5 og 2 ton per kubikmeter. Det kan derudover være godt med lidt ekstra, fordi du normalt kan regne med lidt spild.

Bygoghus.dk Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × 1 =