Lynguide: Sådan arbejder du med microcement

Microcement kan anvendes som overflade på både gulve, trapper og vægge i både inden- og udendørsmiljøer. Det er særlig velegnet til dig, som står overfor et nybyggeri-projekt eller ønsker at renovere en ældre bolig. Læs med her i teksten, hvor vi kommer med vores bedste råd og gode tips.

3 tips om arbejdet med microcement

  1. Forbered overfladen: Microcement er velegnet til glatte, stabile og rene overflader, så sørg for at forberede overfladen grundigt inden du begynder selve påføringen. Rengør overfladen og fjern eventuelle urenheder, som kan påvirke slutresultatet. Du bør være opmærksom på revner og lignende.

  2. Brug det rigtige værktøj: Det rigtige værktøj er afgørende for at opnå et godt resultat med microcement. Brug eksempelvis en spatel til at påføre det jævnt, og sørg for at have en glat overflade, som kan hjælpe dig med at fordele massen ensartet.

  3. Ajourfør dig med professionelle: Før du begiver dig ud i påføringen af massen, så bør du altid læse producentens vejledninger inden du begynder selve behandlingen. Du kan med fordel kontakte nogle professionelle, som kan hjælpe dig videre med processen.

Sådan kan du anvende mircocement i indretningen

Du kan anvende microcementen på et hav af måder i indretningen. Du kan fx bruge det som gulvbelægning, hvis du ønsker en glat og ensartet overflade uden synlige samlinger. Det kan fx også være, hvis du ønsker et råt betongulv et sted i din bolig.

Andre læste også:  Rengøring af vaskemaskine

Det kan ligeledes anvendes som vægbeklædning, hvor det kan give et råt og industrielt look til et rum. Microcement kan ligeledes anvendes til at dække køkkenbordplader og give en slidstærk og vandafvisende overflade. Det kan også være en god mulighed for at skabe et moderne og stilfuldt køkken.

Der er altså nok af måder at benytte materialet på, det handler blot om at være lidt kreativ og tænke ud af boksen.

Bygoghus.dk Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *