Læg nyt tag med trapezplader af stål

Hvis du vil lægge nyt tag på dit værksted, hvorfor så ikke bruge ståltrapez? Siden pladerne er lavet af stål, kan du få dem i de mål, du lyster. Så uanset hvilken konstruktion du står med, kan du faktisk finde ståltrapezplader, der passer fint. Og du kan også få dem i et væld af forskellige farver, hvilket vil sige, at ønsker du et bestemt udtryk, kan du få det. Så du har talrige grunde til at vælge ståltrapez.

Lav et simpelt skur med ståltrapez

Du kan også bruge trapezplader til andet end tag. For ståltrapezplader kan du også bruge til facader på et skur eller til carporte. Bevares – det er ikke fordi, at du kan regne med nogen stor effekt, hvad gælder varmeisolering. Men de sørger i hvert fald for at beskytte dine maskiner mv. mod nedbør og skærmer af for nysgerrige blikke. Så du kan nemt og billigt lave simple konstruktioner derhjemme.

Husk antikondens til dine tagplader af stål

Vælger du at få nye stålplader til tag, bør du også få antikondens med i købet. Kort fortalt så er antikondens en belægning af filt, der sidder på undersiden af en tagplade og tjener to funktioner: At optage kondens ved stigende luftfugtighed og at tørre ind ved faldende luftfugtighed. Derved kan du mindske risikoen for visse fugtskader. Overvej derfor at få antikondens med ved køb af ståltrapez.

Andre læste også:  Sådan fjernes paneler og lister

Husk at montere dine ståltrapezplader korrekt

Hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv, når du skal have lagt et nyt tag, og du ønsker et tag med lang levetid, så er det oplagt at vælge ståltrapezplader. Se dine muligheder hos forhandlere – og få hjælp til at få afklaret, hvilke mål og hvilken farve dine trapezplader bør have. Vær obs på, hvordan taget monteres korrekt. Ikke at det er nogen svær kunst, men korrekt montering værner mod fugt.

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 − 7 =