Leje af container: Slip for stress og besvær

4.6/5 - (7 votes)

Står du og skal i gang med et større byggeprojekt? Måske skal huset renoveres, haven omlægges eller måske skal du snart flytte? Uanset hvad du skal i gang med, er tanken om det affald og rod, der kommer til at hobe sig op nærmest mere uoverskuelig end selve projektet.

At leje en container kan være en super god løsning, hvis du ønsker at slippe for ekstra stress og besvær. Læs med her og bliv inspireret til, hvordan du kan leje en container.

Få ting af vejen – hvornår er det en god idé at overveje leje af container?

At leje en container kan være en god idé til mange forskellige formål. Fælles er, at en container kan få de ting af vejen, som hurtigt bliver til stresselementer når man er i gang med for eksempel bygge, renoverings- eller flytteprojekter. Som udgangspunkt er det en god idé at leje en container til:

  • Affald og byggeaffald, hvis du for eksempel bygger- eller renoverer hus
  • Haveaffald, hvis du for eksempel omlægger have
  • Opbevaring, hvis du for eksempel skal flytte eller renovere hus og har brug for at få dine ting af vejen.
Andre læste også:  Sådan undgår du gabende paneler

Rod er stress – fordele ved at leje en container

Det smarte ved leje af container er, at den bliver leveret og afhentet igen. Dette har mange fordele. Det sparer dig for mange ture på lossepladsen når du skal af med dit byggeaffald, haveaffald eller flytterod. På den måde får du mere arbejdsro til at fokusere på dét projekt du har travlt med – om det er at lægge nyt tag, bygge terrasse eller udskifte vinduer og døre. En container ser ikke ud af meget, men rod stresser, og derfor er det rart at have noget at gemme det væk i fremfor, at det hober sig op i forhaven.
Et godt tip er at leje containeren, så den står klar, til når du skal i gang. Således ender du ikke med at have byggerod og haveaffald liggende rundt omkring fra projektets start. Fyld containeren op undervejs, og få den afhentet, når du engang er færdig – det vil føles som om, at der aldrig var noget rod til at begynde med.
Dette råd gør sig også gældende, hvis du skal flytte. Lejer du en container et stykke tid inden selve flyttedagen, kan du gradvist og i ro og mag fylde den op med flyttekasser og møbler. Når dagen endelig kommer, får du blot hentet den færdigpakkede container. Således slipper du for én stresset flyttedag med nedpakning og ondt i ryggen.

Andre læste også:  Sådan fjernes paneler og lister

Hvad koster leje af container?

Prisen for at leje en container varierer alt efter, hvilken type container du skal bruge, hvad du skal bruge den til, hvilket firma du lejer den af, hvor længe du skal bruge containeren, og ikke mindst hvor i landet du bor. For eksempel er containerleje til blandet affald eller blandet byggeaffald typisk betydeligt dyrere end containerleje til haveaffald, fordi det blandede affald skal sorteres, når det leveres til deponering.
Generelt kan du dog godt forvente at betale mellem 2000-8000 kr., når du lejer en container, alt afhængigt af hvor stor en container du skal bruge, om den skal bruges til blandet byggeaffald, haveaffald eller til opbevaring.

Hent tre gratis tilbud hos fagmænd

Står du og skal leje en container anbefaler vi, at du kontakter en fagmand i dit område, der har en bedre idé om, hvad containerleje i din del af landet koster.
Hvis du vil have en lettere løsning, kan du hente tre gratis tilbud på leje af container. Derved sikrer du dig den bedste aftale og derunder den bedste pris. Hent tre gratis tilbud her.

bygoghus-logoBygOgHus.dk anbefaler:

Spar penge – modtag 3 tilbud på leje af container!

Du udfylder én formular. Så sendes denne til forskellige firmaer.

Firmaerne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende:

Bygoghus.dk Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × 1 =