Renovering af køkken

5/5 - (5 votes)

Dette indlæg kommer nærmere ind på hvad priserne typisk cirka ligger på, hvis man ønsker at renovere køkkenet. Derudover vil vi også give dig vores bedste anbefalinger til at få den bedste pris på renovering af dit køkken.

Sådan får du den bedste pris

Hos BygOgHus anbefaler vi at man kontakter flere firmaer i forbindelse med renovering af ens køkken. På denne måde kan du sammenligne priserne mellem de forskellige håndværkere og være sikker på at du vælger den bedste til din opgave.

Du kan eventuelt gøre brug af onlinetjenesten 3byggetilbud.dk, hvor du slipper for selv at kontakte lokale håndværkere. På denne måde modtager du 3 uforpligtende tilbud, hvorefter du kan vælge det bedste.

køkkenrenoveringBygOgHus.dk anbefaler:

Spar penge – modtag 3 tilbud på renovering af køkken og vælg det billigste!

Du udfylder én formular. Så sendes denne til forskellige firmaer.

Firmaerne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er helt gratis:

Hvad koster en køkkenrenovering?

Prisen på en køkkenrenovering kan variere rigtig meget afhængig af, hvilke materialer dit køkken er lavet i samt hvor stor en del af køkkenet du ønsker at renovere. Det kan derfor være svært at give dig et konkret svar på ovenstående spørgsmål. Dog kan man gå ud fra håndværkere i Danmark har en timepris på cirka 400 kroner plus moms eller mere.

 

Typisk koster en renovering af køkkenet en fjerdedel af prisen på et nyt køkken. Man kan næsten skifte alt i sit køkken og blot beholde selve skabene og soklen. Dog skal man være opmærksom på at det også kan blive en dyr løsning og det derfor kan være en god ide at gøre nogle beregninger inden man går i gang for at se om det overhovedet kan betale sig at renovere køkkenet i stedet for at købe et helt nyt.

 

Vælger man at renovere køkkenet, kan det også være en god ide selv at indkøbe materialerne til sit køkkenprojekt, afhængig af hvad der skal indkøbes. Derfor anbefaler vi at man beder om en pris med og uden materialer på ens projekt hos det pågældende firma der eventuelt skal stå for renoveringen.

Andre læste også:  Vinduespudsning

Hvilke dele af køkkenet bør du skifte?

Typisk fastholder man de forskellige køkkenelementer, hvor de tidligere har stået. Men for at få et helt nyt og forfriskende udseende, bør man overveje at skifte følgende:

  • Bordplade
  • Håndvask
  • Skabslåger
  • Skuffer
  • Greb
  • Hårde hvidevare

 

Det kan også være en god idé inden man vælger at udskifte flere elementer først at spørge en arkitekt eller indretningsarkitekt til råds. Hvilken farve skal køkkenet have for at passe ind med resten af din stil? Skal der eventuelt laves ovenlys for at skabe mere lys i rummet, når du nu alligevel er i gang ,med at renovere? Eller kan det være en god ide at få lagt nyt gulv eller nye installationer?

Bygoghus.dk Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 + 10 =