Populære gadgets til dit smart home

Gadgets begrebet, er som ofte til fri fortolkning. Det kan nemlig være enormt svært at forklare, hvad der egentligt definerer en gadget. En simpel definition, som de fleste formentligt kan nikke genkende til, er at det som oftest er en ting eller dims, som gør hverdagen nemmere, mere sikker eller sjovere.

Disse sjove dimser og lignende påfund, er dog ikke altid nødvendige eller brugbare. Produkterne kan være udviklet med det formål at skabe glæde eller grin. Gadgets begrebet dækker derfor over alverdens ting, lige fra elektronik til legetøj og videre til værktøj. Du ved det måske ikke, men smartphones og trådløse høretelefoner, er populære gadgets som en stor del af verdens befolkning, anvender på daglig basis.

Sådan kan du gøre dine enheder smarte

Gadgets kan anvendes i næsten alle situationer, hvis blot man tænker lidt ud af boksen. Dette gælder også i det moderne smart home. Der findes en række produkter, som i kombination med dine eksisterende produkter, kan gøre dine gamle analoge enheder smarte.

Det populære brand switchbot, udvikler og producerer en række innovative smart home produkter. Produkterne er fornuftigt prissat, og er kendetegnet ved en enorm brugervenlighed. Disse enheder kan du med fordel anvende i samspil med dine eksisterende smarte enheder. Dette gøres nemt og hurtigt via eks. Google Home eller Amazon Alexa systemerne. I disse apps, kan du tilføje produkter fra flere forskellige producenter, og styre dem alle, fra én grænseflade.

Andre læste også:  Overvejer du sparring og eller byggeteknisk rådgivning, men er endnu lidt i tvivl? Læs med her og find ud af, om det er relevant for dig

På den måde kan du opsætte rutiner og opgaver, som kan kombinere egenskaberne fra flere forskellige enheder, fra forskellige smart home brands. Det kunne være at du via én SwitchBot Bot, der er en automatisk trykknap robot, som du via din smartphone kan bruge til at aktivere en ældre kaffemaskine eller robotstøvsuger. Denne kan du i kombination med din morgenrutine, opsætte til at tænde for kaffemaskinen, samtidigt med at lyset tænder i dit hjem, om morgenen.

Kombiner nemt og hurtigt forskellige enheder

Denne type af produkter og enheder, kan ligeledes bidrage til et forbedret elforbrug. Du kan nemlig altid slukke for dine smart enheder, hvis du glemmer det på farten. Dermed kan du altid slukke dine lamper eller andre enheder, lige meget hvor du befinder dig.

De smarte grænseflader fra Google Home og Amazon Alexa, har gjort det super nemt og brugervenligt at sammenkoble produkterne fra flere forskellige smart home systemer. På den måde undgår du at skulle bruge et hav af forskellige apps, til at styre dit smarte hjem. Via disse apps, kan du styre alle dine smarte enheder fra et enkelt program, og nemt oprette automatiske scener, som kan gavne din hverdag.

Bygoghus.dk Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 − two =