Pris tømrer

Timepris på tømrer – Se timepriser og få andre gode råd

5/5 - (4 votes)

Næsten alle husejere har brug for assistance fra en tømrer i forbindelse med bygge- og renoveringsprojekter i hjemmet. Derfor vil du med sikkerhed gerne vide, hvad en gennemsnitlig timepris på tømrer er i Danmark så du undgår, at betale for meget for dine fremtidige projekter som du skal bruge assistance til.

Hvad er timeprisen på en tømrer i Danmark?

Det er faktisk sjældent at man betaler en tømrer pr. time i Danmark. Oftere bliver der aftalt en fast pris på en opgave som inkludere arbejdstimer og materialer. Det er en fordel da tømrer, ofte kan få materialer billigere end du selv har mulighed for da de køber ind i større mængder.

Man betaler ofte timepris for en tømrer, hvis det er en lille opgave der skal laves. Man skal dog huske at prisen ikke altid bør være den afgørende faktor for et godt resultat. Vi anbefaler også at man hører tømreren, hvad de mener er det fornuftige valg i forbindelse med køb af materialer og hvordan ens opgave skal afregnes.

Andre læste også:  Omfangsdræn pris - Det skal du være opmærksom på

Typiske opgaver for en tømrer i Danmark

Vi anbefaler at man indhenter 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, så du har mulighed for at sammenligne priser. Du kan eventuelt bruge onlineportalen 3byggetilbud.dk, som samarbejder med tømrer i hele landet.

Det skal du være opmærksom på

Vælg en håndværker som er medlem af byg garanti! Man kan komme i den uheldige situation at efter du har fået udført et stykke arbejde af en tømrer, som du ikke er tilfreds med.  Så er det altså en god ide at vælge et firma der er med i Byg Garanti, for så er du nemlig sikret mod et økonomisk tab på op til 150.000 kroner, hvis der er fejl eller mangler ved det udførte arbejde af tømreren.

 

Hvis du klager og får medhold i din klage og tømreren alligevel ikke vælger at udføre arbejdet for at udbedre fejlen, så vil der være mulighed for at få udgifterne dækket af Byg Garanti fra Dansk Byggeri

 

Du kan finde en tømrer, der er medlem af Byg Garanti på Dansk Byggeris hjemmeside.

Sådan finder du den bedste tømrer til din opgave

Når du skal bruge en tømrer til en opgave, så anbefaler vi at man indhenter en række forskellige tilbud. På denne måde kan du sammenligne priserne på forskellige tømrer, og vælge det bedste match.

Andre læste også:  Ombygning, nedrivning eller andre større byggeprojekter i sigte? Læs med her

 

Hos BygOgHus anbefaler vi onlineportalen 3byggetilbud.dk, som er Danmarks største formidler af byggeopgaver i hele landet. Det er ganske simpelt! Du udfylder blot en formular på deres side og så har tømrer i nærhede af dig muligheden for at give dig deres bedste tilbud på opgaven. Virksomhederne ved at de er i indbyrdes konkurrence og ønsker derfor at give dig et godt tilbud på din opgave. Det giver dig muligheden for at finde en god pris på din opgave, som du kan være tilfreds med.

 

Pris på toemrerBygOgHus.dk anbefaler:

Spar penge – modtag 3 tilbud på din byggeopgave og vælg det billigste!

Du udfylder én formular. Så sendes denne til forskellige firmaer.

Firmaerne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er helt gratis:

Bygoghus.dk Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five + four =