Sagførerne hjælper dig godt igennem tvister om byggesjusk ved nybyg, tilbyg og renovation

Mange danskere går med en drøm om at bygge til, bygge om eller bygge nyt derhjemme. Dette giver nemlig mulighed for at sætte sit personlige præg på og udforme hjemmet, præcis som man vil have det. Uanset hvor godt man forbereder sig på denne type projekter, kan de dog gå galt, og står du tilbage med en sag om byggesjusk, er det bestemt anbefalelsesværdigt, at du søger juridisk bistand hos Sagførerne.

Udnyt muligheden for syn og skøn

Sagførerne har siden 1977 hjulpet danskerne med at behandle entreprisesager af enhver art, og denne mangeårige erfaring kan nu komme dig til gode, hvis du står i en lignende situation. Ikke nok med at erfaringen styrker Sagførernes dygtige advokater i behandlingen af sagen, så har det også givet dem et indblik i forskellige byggetekniske termer. Dette er særligt nyttigt i dialogen med entreprenøren, men det kan også gavne i forbindelse med syn og skøn, eller hvis sagen ender i retten.

Syn og skøn benyttes ofte i sager som disse til at for klarlagt forholdene. Her kommer en uafhængig fagperson ud og vurderer forholdene, som hvorfor evt. fejl og mangler er opstået, hvordan de bør udbedres, og hvad det skal koste. Skønsmanden foretager sin vurdering på baggrund af de spørgsmål, som parterne på forhånd har stillet.

Andre læste også:  Altan priser - hvad koster en altan?

Her kan du med fordel lade din advokat føre ordet, da dennes kendskab til fagtermerne og juraen, gør ham eller hende i stand til at stille relevante spørgsmål og fremhæve pointer, der kan have afgørende betydning for din sag. Besøg derfor www.sagfoererne.com allerede i dag, og sikr dig den bedst egnede samarbejdspartner.

Den bedste allierede til sager om byggesjusk

Ved at få en advokat fra Sagførerne ved din side står du langt stærkere i sager om byggesjusk. Din advokat har qua sin viden og erfaring det forkromede overblik, der gør det muligt at tage de rigtige beslutninger i sagen.

Din advokat kan stå for at varetage dialogen med entreprenøren og sagens øvrige aktører, arrangere syn og skøn og tage sagen til retlige instanser, hvis det viser sig nødvendigt. Ofte kan din advokat hjælpe dig til en god løsning allerede efter en kortere dialog med entreprenøren. Det sker nemlig ofte, at modparten opleves betydeligt mere lydhør, så snart du får en advokat på sagen.

Hvis det viser sig ikke at være nok kan din advokat hjælpe dig med at forfølge sagen helt til ende, så du kan afsluttet det hele på en god måde. Et besøg hos Sagførerne på sagfoererne.com er dermed altid din tid værd, uanset om du står foran et byggeprojekt og vil sikre dig selv bedst muligt, eller du allerede er i fuld gang. Jo hurtigere i processen du involverer en dygtig entrepriseadvokat, jo større sandsynlighed er der for, at projektet gennemføres på tilfredsstillende vis, og at du står stærkere i en evt. tvist.

Andre læste også:  Nedrivning af væg

Bygoghus Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 + twelve =