Sildebensparket pris

2/5 - (53 votes)

Sildebensparket også kaldet stavparket er en populær og klassisk gulvtype som findes i forskellige træsorter, overfladebehandlinger og i forskellige størrelser. I dette indlæg vil vi komme nærmere ind på forskellen på de forskellige gulvtyper og forhåbentligt gøre dig klogere på, hvad der passer bedst til lige netop dit behov.

Vi har forhørt os hos forskellige håndværkere og har fundet ud af en cirka pris på 7-900 kroner pr. m2 for sildebensparket, hvor der også skal medregnes arbejdstimer udover dette. Prisen kan dog varierer meget afhængig af lige netop din opgave og dine ønsker i denne forbindelse.

Sådan får du den bedste pris på sildebensparket

Det kan være svært at give en specifik pris på sildebensparket, da det afhænger af træsort, overfladebehandling samt mønster. Vi anbefaler derfor at man kontakter flere håndværkere, for at få den bedste pris på lige netop din opgave.

epoxy gulv prisBygOgHus.dk anbefaler:

Spar penge – modtag 3 tilbud sildebensparket!

Du udfylder én formular. Så sendes denne til forskellige firmaer.

Firmaerne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende:

Hvis du ønsker et sildebensparket med det klassiske mønster eller et mere utraditionelt, kan du vælge at udbygge mønstret med borter, friser eller rammer for at opnå lige præcis det udtryk og stil som passer i dit hjem. Dermed har du et helt unikt gulv, som ikke findes helt magen til andre steder.

Hvor i huset kan man få lagt sildebensparket?

Typisk er der kun sildebensparket i stuen og spisestuen, da det er en dyrere løsning sammenlignet med andre muligheder og det kan være svært at lægge. Men det kan sagtens også lægges i gangen, værelset eller sågar også kælderen.

Dog kan det være en udfordring at lægge i køkkenet, da gulvet har mange samlinger som vil gøre det svært at lægge i køkkenet. Derudover anbefaler vi heller ikke at lægge det i bryggerset eller på badeværelset.

Andre læste også:  Betongulv

Hvordan lægger man sildebensparket?

I næsten alle tilfælde skal sildebensparket fuldlimes til undergulvet, hvilket kan være rigtig svært at gøre korrekt. Vi anbefaler derfor, at du får en håndværker til at lægge gulvet medmindre du er erfaren med dette.

Nedenfor kan du se en video på et eksempel, hvor der lægges sildebensparket:

Bygoghus.dk Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *